text.skipToContent text.skipToNavigation
 

Phoenix Contact - mGuard Security-routers maken OT-netwerken veilig


De nieuwe Gigabit Security-Routers van Phoenix Contact combineren de beproefde mGuard-security-technologie met nieuwe krachtige hardware. Onze Security-Routers worden ingezet om industriële netwerken te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of het binnendringen van malware.
 

De nieuwe Security-Routers hebben een verhoogde gegevensdoorvoer van bijna 1000 Mbit/s waardoor ze een hoog beveiligingsniveau creëren zonder snelheidsbeperkingen. De beproefde mGuard security technologie maakt de controle en bescherming van communicatie binnen productienetwerken mogelijk. De nieuwe routers zijn functioneel zoveel mogelijk compatibel met de huidige mGuard Security Routers. Dit maakt het voor u gemakkelijk ze te gebruiken in bestaande toepassingen. De FL mGuard 2102 wordt aanbevolen voor machine- en installatiebouwers die naast veilig onderhoud op afstand ook een snelle integratie in het productienetwerk wensen. De FL mGuard 4302 maakt naast de beveiliging van de OT-netwerkinfrastructuur ook het efficiënte beheer van vele mGuard security routers binnen een fabriek mogelijk. Security-router FL mGuard 2100/4300


Krachtige Security Appliance voor industriële netwerken

De mGuard-security-routers beschermen uw industriële netwerk tegen ongeoorloofde toegang door mensen of schadelijke software dankzij uitgebreide beveiligingsfuncties. Met de beproefde mGuard-security-technologie kunt u de communicatie binnen uw productienetwerk controleren en beveiligen.


Belangrijkste kenmerken
•    Dankzij de hoge verwerkingssnelheid van de mGuard-security-routers wordt een datatransport van bijna 1000 Mbit/s bereikt
•    Uitgebreide beveiligingsfuncties zoals Stateful Inspection Firewall, Network Adress Translation en Stealth-modus
•    De centrale managementsoftware mGuard Device Manager maakt eenvoudige en efficiënte configuratie, onderhoud en bedrijf van een installatie mogelijk, vooral bij een groot aantal geïnstalleerde mGuard-security-routers


Voordelen
•    Dankzij de hoge verwerkingssnelheid van de mGuard-security-routers wordt de gegevensstroom binnen uw netwerk niet vertraagd
•    Hoog beveiligingsniveau door beproefde mGuard-security-technologie en meer dan 20 jaar ervaring in Cyber Security
•    Langdurig softwareonderhoud en hoge veiligheid door tijdige updates maken jarenlang gebruik mogelijk

 
 
 

 
 
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

  • NEWS
    06.05.2024
    Phoenix Contact - CONTACTRON-speedstarter
    Frequentieomvormers worden vaak gebruikt in toepassingen waar bijv. een variabel toerental wordt gebruikt of waar het opstarten en uitschakelen van de motor moet worden geregeld. In het gebruik combineert de CONTACTRON-speedstarter de voordelen van een compacte motorstarter met de essentiële eigenschappen van een frequentieomvormer voor talrijke toepassingen:
    Lees verder
  • NEWS
    21.03.2024
    Phoenix Contact - Tijdbesparende montage met HEAVYCON Click-in
    Met HEAVYCON Click-in monteren contactblokken eenvoudig, betrouwbaar en zonder gereedschap in EVO- en STANDAARD-connectorbehuizingen. De hoorbare en voelbare “klik” bevestigt de snelle installatie.
    Lees verder
  • NEWS
    13.12.2023
    Phoenix Contact - IEC 62443 Cybersecurity voor automatiseringssystemen
    Het industriële automatiseringslandschap veranderd en wordt steeds meer gedreven door data en connectiviteit. Daarmee wordt ook cybersecurity steeds belangrijker, enerzijds omdat we dat zelf willen, anderzijds omdat de overheid ons hiertoe oproept. De komende Europese richtlijn inzake netwerk- en informatiebeveiliging legt namelijk ook verplichtingen op aan normale commerciële en industriële ondernemingen. 
    Lees verder
  • NEWS
    21.10.2022
    Functie-uitbreiding op PLCnext controllers met een left-side safety module van Phoenix
    De SPLC 1000 is ontwikkeld als een speciale veiligheidscontroller die voornamelijk gebruikt wordt in een gedistribueerd veiligheidssysteem. De nieuwe module maakt gebruik van het black channel-principe om te communiceren met andere Profisafe-apparaten. Deze veiligheidscontroller kan naadloos worden geïntegreerd in het open ecosysteem van de PLCnext-Technology.
    Lees verder

Misschien vindt u deze succesverhalen ook interessant:

  • TESTIMONIAL
    20.12.2023
    Innovatec - Broeden op betere inkoop
    Innovatec Hatchery Automation is vorig jaar een professionaliseringsslag voor het inkoopproces gestart. Het bedrijf ging met itsme in zee vanwege de technische kennis, de logistieke concepten en de intensieve contacten met fabrikanten. “We hadden eerst verkering, nu denken we erover om te gaan samenwonen.”
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    26.05.2021
    Grip op je productieproces
    De bevoorrading van zorginstellingen is vaak prima geregeld. Aan de achterzijde, in het bijzonder waar het de hygiëneprocessen betreft, is er soms nog ruimte voor verbetering. Met die gedachte ging Jop van Haaren, directeur en eigenaar van Less2Care uit Raalte, ruim tien jaar geleden aan de slag. Het resultaat? De VacuSan: een geautomatiseerde oplossing voor het veilig vacumeren en afvoeren van gebruikt incontinentiemateriaal. De elektronische onderdelen van het besturingssysteem worden als kit – een klantspecifiek samengesteld pakket – door itsme geleverd. “Als klant heb je er dan geen omkijken meer naar”.
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    07.05.2021
    Wanneer tijdsdruk de agenda beheert
    Ontwerp en aflevering van industriële turnkeyprojecten, het automatiseren van besturingssystemen; Mario Claes, eigenaar van Etec Systems in Balen \(België\), put hiervoor al veertien jaar uit een continu groeiende bron aan ervaring. Elke situatie legt weer unieke uitdagingen bloot. Elke oplossing draagt bij aan een bredere kennis
    Lees verder
  • TESTIMONIAL
    04.03.2021
    Duurzaam tot aan het plafond
    Aan de rand van Hengelo-Zuid krijgen tonnen afval jaarlijks een nieuwe bestemming. Door verbranding, scheiding en compostering worden er energie en grondstoffen gewonnen die hun weg terug naar de samenleving vinden. Met de warmte die vrijkomt bij de verbranding wekt Twence bijvoorbeeld elektriciteit op, genoeg om ongeveer de helft van alle Twentse huishoudens van stroom te voorzien. Om de continuïteit van alle centrales te garanderen, houden operators regelmatig controlerondes door de installaties, waarbij goed zicht belangrijk is. Bij de overstap van TL-verlichting naar LED riep Twence de hulp in van itsme.
    Lees verder

Kijkt u ook eens naar deze trainingen die we aanbieden:

  • TRAINING
    28.07.2023
    TIAP-NETWORK
    Ontwerpers, programmeurs, inbedrijfstellers en gebruikers die op zoek zijn naar toepassingen en kennis in verband met netwerktechnologieën in een industriële omgeving.
    Lees verder
  • TRAINING
    25.04.2022
    TIAP-UNIFIED UPDATE
    HMI Unified Comfort Panels update training met TIA Portal Step7 en WinCC Unified
    Lees verder
  • TRAINING
    25.04.2022
    TIAP-SYSTEM
    In deze cursus wordt aandacht geschonken aan de basiskennis van TIA Portal en S7-1200/1500 PLC’s. Tevens gaan we verder verdiepen door middel van programmeren via de standaard programmeertalen en een kennismaking met SCL en het projecteren van een eenvoudige HMI. Deze 3-daagse cursus biedt de mogelijkheid voor ervaren Siemens- en niet-Siemens gebruikers om hun kennis en ervaring efficiënt toe te passen binnen het huidige Siemens SIMATIC systeem. Voor de minder ervaren medewerker adviseren wij de cursus TIAP-BASIS als instap te gebruiken.
    Lees verder
  • TRAINING
    25.04.2022
    TIAP-Service
    Na het volgen van deze module kan de cursist SIMATIC S7-1200, S7-1500, S7-300, S7-400 of ET200 PLC's, PROFIBUS DP en PROFINET opbouwen en aansluiten. Tevens is men in staat om zowel hard- als softwarematige fouten in SIMATIC S7 PLC’s te herkennen en op te lossen.
    Lees verder