text.skipToContent text.skipToNavigation
 

itsme Breemes treedt toe tot het Siemens Approved Partnership Programma voor Procesinstrumentatie

De handtekeningen zijn gezet: itsme Breemes is nu officieel Approved Partner van Siemens voor procesinstrumentatie en treedt daarmee toe tot Siemens’ Approved Partnership Programma (APP). Als Siemens Value Added Reseller voor Process Instrumentation kan Breemes nu rekenen op de ondersteuning van Siemens om klanten nog beter te begeleiden met advies over meettechnologie, naast andere industriële componenten en automatiseringstoepassingen. 

De toetreding tot het APP vloeit voort uit de langdurige en vruchtbare samenwerking van Siemens en Breemes. Al geruime tijd is Breemes distributeur voor Siemens' automatiseringstechnologie, laagspannings- en installatiemateriaal. Vorig jaar is daar een partnership bijgekomen voor het "Power Distribution Center", waarbij de samenwerking is uitgebreid om de groeiende markt voor industriële borden voor energiedistributie verder te ontwikkelen. 


Approved Partner 
De focus van het APP ligt op de hoge kwaliteitsgarantie op vlak van consultancy, engineering, training, lokale ondersteuning en permanente service via de helpdesk. Als Approved Partner kunnen gecertificeerde distributeurs, zoals Breemes, hun eindklanten een uitgebreid productportfolio bieden, dat wordt aangepast naargelang hun specifieke noden. Medewerkers van Breemes, net zoals alle APP-partners wereldwijd, leren handelen op dezelfde manier als medewerkers van Siemens, wat resulteert in een uniforme aanpak. Per medewerker wordt een individueel opleidingstraject uitgestippeld. Om de twee jaar wordt de certificatie hernieuwd.


Indumation 2024 
Om deze nieuwe samenwerking met Siemens te benadrukken, werd ons partnerschap gepresenteerd op Indumation 2024, de belangrijkste vakbeurs voor fabrieks-, proces- en infrastructuurautomatisering. Het evenement, dat plaatsvond van 31 januari tot 2 februari in Kortrijk Xpo, bood een uitstekend platform om onze betrokkenheid in de markt te tonen en nieuwe zakelijke kansen te verkennen.

Met dit nieuwe partnership voor proces-instrumentatie zetten we weer een stap verder. We zijn trots op de jarenlange samenwerking en op deze nieuwe mijlpaal.         

Thierry Van Eeckhout Senior Vice-President en Head Siemens Digital Industries België-Luxemburg

We zijn dan ook zeer verheugd over het partnerschap met Siemens, waarbij onze medewerkers worden opgeleid volgens dezelfde standaarden als Siemens-medewerkers.      
  

Kurt Colin, directeur van itsme Breemes

 
 
  • NEWS
    07.05.2024
    Festo - Proportioneel drukregelventiel VPPI
    Bij het proportionele drukregelventiel VPPI worden alle nominale afmetingen direct aangestuurd; zonder de noodzaak van stuurventielen of voortrappen. Door het drukcompenserende element regelt het ventiel dynamische en nauwkeurig; ook bij de grotere nominale afmetingen. De krachtige en wrijvingsarme voice coil maakt de VPPI hoogdynamisch. De geïntegreerde positieregelaar draagt bij een aan hoge stabiliteit.
    Lees verder
  • NEWS
    06.05.2024
    Phoenix Contact - CONTACTRON-speedstarter
    Frequentieomvormers worden vaak gebruikt in toepassingen waar bijv. een variabel toerental wordt gebruikt of waar het opstarten en uitschakelen van de motor moet worden geregeld. In het gebruik combineert de CONTACTRON-speedstarter de voordelen van een compacte motorstarter met de essentiële eigenschappen van een frequentieomvormer voor talrijke toepassingen:
    Lees verder
  • NEWS
    03.05.2024
    Stagobel - WIBE-kabelladders
    Het kabelmanagementsysteem is een belangrijk onderdeel van de infrastructuur van een gebouw, net zoals het skelet voor ons lichaam. De robuuste WIBE-kabelladders zijn de oplossing bij uitstek om deze sterke ruggengraat voor de kabelgeleiding te vormen. Ze zijn zeer flexibel: via tal van accessoires kunnen ze zowel horizontaal als verticaal gemonteerd kunnen. Zo vereenvoudigen én structuren ze op efficiënte manier de bekabeling. Bovendien vermindert het handige kliksysteem de installatietijd, wat kostenbesparend werkt.
    Lees verder
  • NEWS
    02.05.2024
    Fluke - 1736 driefase Power Logger
    Vandaag worden we steeds meer geconfronteerd met de noodzaak om energiestromen te optimaliseren, vinden van energiezuinige oplossingen voor grote verbruikers en het totaal energieverbruik naar beneden te brengen. Besparen op het elektrisch verbruik is dan ook een van de thema’s hoog op de agenda van bedrijven. Een van de eerste taken in dit proces is het in kaart brengen van grote verbruikers en extra verliezen door harmonische, onbalans, proberen te minimaliseren. Hiervoor is de Fluke-1736 een ideale combinatie die niet alleen de mogelijkheid biedt om de elektrische vermogenstroom, maar ook problemen met harmonischen, onbalans, ... in kaart te brengen. Dit is dan ook meestal de eerste stap om de verbeteringsprocessen te starten.
    Lees verder