Eupen productpagina

Als geen ander is Kabelwerk Eupen AG gekend op de Europese kabelmarkt.
Gestart met de productie van kabels in de 19de eeuw, en uitgebreid in de jaren 50 en 60 met de productie van respectievelijk PVC buizen, synthetisch schuim en coax kabels, loopt deze firma ruim voorop in de sector.

Kabelwerk Eupen AG is vandaag een voorname speler op de Europese kabelmarkt en één van de weinige bedrijven die alle productiefaciliteiten op één enkele site heeft.
Dit heeft als voordeel dat we doorheen alle processen steeds met zeer grote flexibiliteit kunnen werken, zowel vanaf het stadium van design tot aan de eigenlijke productie toe. Bovendien volgen de afdelingen Research en Development nieuwe ontwikkelingen op de markt zeer nauw op en kunnen wij dus bijgevolg zeer snel inspelen op nieuwigheden op de markt.

De ontwikkeling, productie en levering van kwaliteitsvolle producten gecombineerd met een eerste klas service vormen de belangrijkste troeven van ons bedrijf. Daarom worden onze kabels steeds geproduceerd en getest met de modernste machines en technologie. Het ISO certificaat, behaald in 1993 geeft onze klanten een kwaliteitscontrole garantie dat overeenstemt met de strengste normen in de branche.
Daarenboven hechten wij zeer veel belang aan onze know-how, en zorgen wij er steeds voor dat deze wordt bewaard, gepromoot en vergroot. Op die manier kunnen wij onze klanten steeds het gepaste advies geven bij het oplossen van complexe problemen.

Onze voornaamste merken zijn de rubberkabel Eucaflex Plus die vooral voor de industriële en zware mechanische toepassingen wordt gebruikt, en de Pyrocontrol kabel, een veiligheidskabel die een gevestigde waarde is in de industriële markt.

Voor het volledige gamma verwijzen we graag naar onze website www.eupen.com