text.skipToContent text.skipToNavigation

TIA Portal

​​​​​​​
Het volledig geïntegreerde automatiseringsportaal 'TIA Portal' biedt u onbeperkte toegang tot ons complete assortiment van gedigitaliseerde automatiseringsservices, van digitale planning en geïntegreerde engineering tot transparante bediening.

​​​​​​​De nieuwe versie verkort uw time-to-market, bijvoorbeeld door middel van simulatietools, verhoogt de productiviteit van uw installatie met extra diagnostische en energiebeheerfuncties en biedt u een grotere flexibiliteit door verbinding te maken met het managementniveau. TIA portal is uitermate geschikt voor zowel systeemintegratoren, machinebouwers als ook professionele installateurs en industriële eindgebruikers. De TIA Portal is dus uw perfecte toegangspoort tot automatisering in de Digital Enterprise. Als onderdeel van de Digital Enterprise Suite, samen met PLM en MES, vormt het een aanvulling op het uitgebreide aanbod van Siemens voor bedrijven die op weg zijn naar Industrie 4.0.itsme Breemes biedt de basiscursus TIA Portal SIMATIC S7 aan

Na deze training kunt u eenvoudige S7-programma's maken met TIA Portal en wijzigingen in het programma aanbrengen, evenals de S7 PLC, de PLC adresseren en een TIA-portaalproject opzetten.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens
De eisen van moderne machines en installaties groeien aanzienlijk in alle industrieën. Met de automatiseringssystemen van Siemens kunt u alle vereisten dekken en profiteren van maximale efficiëntie, flexibiliteit en kosteneffectiviteit. Consistent en efficiënt De schaalbare portfolio van de SIMATIC-familie zorgt voor een optimale oplossing voor elk toepassingsgebied. Profiteer van de end-to-end-consistentie van het systeem: samen met geïntegreerde engineering in de TIA-portal helpt dit u aanzienlijk uw kosten en time-to-market te verminderen. itsme biedt verschillende Siemens-trainingscursussen voor beginners en gevorderden
Lees hier verder
Siemens Step7 Classic
STEP 7 is de software voor het programmeren van programmeerbare logische controllers, PLC, van de SIMATIC S7-familie van Siemens AG en is de opvolger van STEP 5 voor de SIMATIC S5-controllers. Vanwege het wijdverspreide gebruik van SIMATIC-controllers \(PLC en PC-gebaseerde controllers\), is STEP 7 een quasi standaard geworden in Duitsland en concurreert met andere programmeertools die ook op IEC 61131-3 zijn gebaseerd.
Lees hier verder
 • NEWS
  01.01.2020
  Siemens TIA Portal V16
  De schakelkastbouw wordt gekenmerkt door een hoog aandeel aan proceskosten. Dit is een ideaal aanknopingspunt om de efficiëntie in de productie van machines en installaties te verbeteren. De schakelkastbouw is een voorbeeld van de uitdagingen van de productie-industrie in hogelonenlanden: het spanningsveld tussen groeiende aanspraken en beperkt bruikbare oplossingsbenaderingen.
  Lees verder
 • NEWS
  01.10.2019
  Siemens Sitop
  Siemens brengt een nieuwe productlijn van bijzonder krachtige en robuuste voedingen op de markt: De apparaten in de SITOP Power PSU6200-serie kunnen voor tal van doeleinden worden gebruikt en bieden uitgebreide functies voor gerichte diagnostiek, snelle installatie en betrouwbare werking.
  Lees verder