text.skipToContent text.skipToNavigation

Gecertificeerde partnerschappen


Als onafhankelijke leverancier van industriële technologie en levering voor industriële markten werken we nauw samen met geselecteerde leveranciers voor zowel elektrische als mechanische producten, diensten en oplossingen. Dit stelt ons in staat ons uitgebreide aanbod aan te passen aan de behoeften en eisen van onze klanten.

Binnen onze competentiegebieden streven wij naar voorkeurspartnerschappen met geselecteerde partners. Deze partnerschappen worden gekenmerkt door deskundige technische productkennis en gekwalificeerd high-end advies over industriële automatisering.

​​​​​​​Samen met onze strategische partners openen we nieuwe markten, creëren we nieuwe producten, oplossingen en innovaties. Onze gecertificeerde partnerships stellen ons in staat een stap verder te gaan dan een transactionele relatie: we maken onze klanten succesvol!
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

ABB Authorized Value Provider
Samen met onze technologiepartners en leveranciers biedt itsme een breed portfolio van elektrotechnische en mechanische producten voor machinebouwers, industriële eindgebruikers, modulebouwers en professionele installateurs
Lees hier verder
Integrator elektrische automatiseringstechniek van Festo
Als itsme geloven wij dat een waardevolle zakelijke relatie altijd gebaseerd is op het leveren van duidelijk meetbare voordelen. We bereiken dit samen met u door gericht gebruik te maken van onze competenties op het gebied van technologie en toelevering. Dit doen wij samen met onze partners, technologie gedreven marktleiders die, net als wij, u als klant centraal zetten. Graag stellen wij u voor: Festo.
Lees hier verder
Assortiment
Samen met onze technologiepartners en leveranciers biedt itsme een breed portfolio van elektrotechnische en mechanische producten voor machinebouwers, industriële eindgebruikers, modulebouwers en professionele installateurs. Binnen dit brede, complete assortiment onderscheiden wij de volgende merkengroepen:
Lees hier verder