text.skipToContent text.skipToNavigation

Parametrisatie

 

Nieuwe apparatuur moet uiteraard optimaal voor u werken. Hoe vervelend is het dan ook wanneer u componenten niet aan de praat krijgt. Of wanneer u twijfelt of alle instellingen wel kloppen. Vraag ons in dat geval om parametrisatie van een frequentieregelaar of PLC. We kennen de automatiseringstechniek van elke fabrikant en zorgen er zo voor dat uw dure apparatuur snel werkt. We doen dat bij u op locatie, al kunt u een component ook verzenden en het bij ons laten parametriseren.

 

Laat uw apparatuur parametriseren. U ontvangt een:

 • Rapportage voor de programmatuur van instellingen
 • Overdracht van softwareprogrammatuur
 • Bezoek voor de configuratie van uw product
 • Product geconfigureerd retour (bij verzending)
 • Inschatting vooraf van de benodigde tijd
 

Interesse?

Parametrisatie van apparatuur draagt bij aan optimaal rendement. We stellen uw apparatuur in op basis van een functionele beschrijving en sturen u vooraf een inschatting van de benodigde tijd. Wilt u meer weten over een Profibus netwerkcheck? Neem contact op. We bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische Support Desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
lees hier verder
 • NEWS
  31.08.2021
  Goed voorbereid
  Je denkt misschien: “als mijn frequentieregelaar uitvalt, bestel ik meteen een nieuwe”. Maar is een één op één vervanger nog wel leverbaar? Op welk moment wil je over deze informatie beschikken? Wanneer de productie stilstaat, of wellicht ietsje eerder? Je staat er misschien niet bij stil, maar een Danfoss frequentieregelaar gaat vaak langer dan 10 jaar mee.
  Lees verder
 • NEWS
  20.04.2021
  Van lucht naar beter
  Het remote I/O systeem CPX-AP-I van Festo is ontwikkeld om uiteenlopende I/O modules en \(zelfs bestaande\) ventielterminals eenvoudig te integreren met de belangrijkste PLC systemen via de meest gebruikte veldbussen. Daardoor hebben minder componenten een veldbusmodule nodig.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: