text.skipToContent text.skipToNavigation

Kitting

 

Kitting houdt de vaart erin. Meerdere artikelen komen samen in één kit, genummerd als één artikelnummer en samengesteld zoals u dat wilt. Een kit is dan ook bij uitstek een product op maat. Direct door ons geleverd, zonder dat u zich druk hoeft te maken over enige voorbereiding. In plaats daarvan kunt u direct aan de slag met bijvoorbeeld de assemblage van een machine of schakelkast.

 

Wanneer kitting?

Kitting is vooral interessant wanneer het gaat om standaard machines of standaard servicebeurten. Monteurs gebruiken het concept vaak in combinatie met grijpvoorraad op locatie via Vendor Managed Inventory, dat wij ook voor u kunnen beheren en actualiseren. Snel en efficiënt.

 

Praat met onze experts

Benieuwd naar de kracht van kitting voor uw organisatie? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts weet u hoe en waar u uw logistieke proces kunt verbeteren. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Vendor Managed Inventory
Grijp nooit meer mis met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory \(VMI\). Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad aan niet-projectspecifieke artikelen in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen. Vendor Managed Inventory biedt u rust en bespaart u tijd. Kostbare tijd, die u kunt besteden aan uw kapitaalintensieve producten.
lees hier verder
Reserve onderdelen optimaliserings-service
SPOS staat voor spare parts organising service. Bedoeld om uw voorraad te digitaliseren, met één overzichtelijk bestand voor uw assetmanagement- of inkoopsysteem als resultaat. Met SPOS van itsme zoekt u niet meer naar spare parts. In plaats daarvan heeft u direct toegang tot een helder gestructureerde opslag en indeling.
lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: