text.skipToContent text.skipToNavigation

Engineering Support


itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat beweren we, maar dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af. We komen direct in actie en gaan voor u aan de slag. Die proactieve houding typeert ons. Hoe dat in de praktijk uitpakt, blijkt onder meer uit onze Engineering Support.


Optimaal proces

Zie Engineering Support als het klankbord voor uw automatisering. U krijgt feedback op een concept, inzicht in uw proces en ontdekt waar en hoe u meer efficiëntie behaalt. Afhankelijk van uw vraag komen we bij u langs, bijvoorbeeld voor de inbedrijfname van een installatie. We zorgen ervoor dat die optimaal rendeert en gaan daarbij uit van best practices en onze productkennis. Want dat is wat u van ons mag verwachten: geen gekleurd verhaal over een merk, wel een onafhankelijk advies over de verbetering van uw proces.


Hulp in elke fase

Wilt u een review van uw ontwerp? Staat in uw productiehal een nieuwe machine en wilt u zeker weten dat die goed wordt aangesloten? Benut onze ervaring. We zijn er vanaf initiatie, definitie en ontwerp tot en met voorbereiding, realisatie en nazorg. Aan u de keuze in welke projectfase u ons inzet. Het maakt ook niet uit of uw vraag omvangrijk of gedetailleerd is.


Wat zoekt u? 

Maak met onze hulp de juiste keuzes voor uw automatiseringsproject. Profiteer van onze productkennis en maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische Support Desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
lees hier verder
 • NEWS
  16.08.2023
  Siemens - Introduceert de nieuwe generatie frequentieregelaars
  Met de Sinamics G220 serie breidt Siemens haar portfolio aan frequentieregelaars verder uit. De serie bevat meerdere varianten, er is onder andere een IP55 variant toegevoegd en een Clean Power versie waarbij de harmonischen tot 97 procent gereduceerd kunnen worden zonder externe smoorspoelen. De Sinamics G220 frequentieregelaars positioneren zich als meest high-end en allround binnen het Siemens portfolio. Vele functies en componenten zijn standaard geïntegreerd of kunnen worden toegevoegd via de optiemodules, daardoor zijn de regelaars zeer flexibel en veelzijdig in te zetten. Toevoegingen als een IP55 variant, standaard 3C3 coating, bewaking van ATEX motoren en een encoder-input maken de regelaar geschikt voor uiteenlopende sectoren zoals: offshore, chemie-, olie- en gas, voedingsmiddelen, farmacie en automotive.
  Lees verder
 • NEWS
  25.05.2023
  3M - SecureFit™ X Series Gehoorbescherming
  Ons doel is om het aantal gevallen van gehoorverlies door lawaai op de werkplek te verminderen door middel van innovatieve oplossingen.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: