text.skipToContent text.skipToNavigation

Industriële technologie en levering voor mechanisch en elektrisch

itsme is de familienaam voor een internationale, onafhankelijke groep van vijf organisaties. Een groep bedrijven die innovatieve technologie aanbieden en leveren aan de industrie, machinebouw, modulebouwers en industriële installateurs. Voor zowel het ontwerp van nieuwe systemen als de verbetering van huidige installaties helpen we industriële bedrijven om hun omzet te verhogen, risico's te verlagen en kosten te verlagen.

Wij zijn een ervaren technische partner voor zowel elektrische als mechanische producten, diensten en oplossingen voor industriële markten met een specifieke positie en kracht in Motion and Control-toepassingen. We onderscheiden ons door zowel technologie als distributie aan te bieden: een breed scala aan producten met bewezen logistieke concepten en geavanceerde technische oplossingen.

We maken volledig gebruik van de nieuwste digitale technologieën, processen en tools om ervoor te zorgen dat onze klanten hun producten vinden, selecteren, ontwerpen, bouwen, onderhouden en leveren met de kortste time-to-market

We kijken vooruit, anticiperen op uw behoeften helpen u bij het identificeren en oplossen van uw problemen. Met meer dan 100 jaar ervaring en met onze 550 medewerkers in België, Duitsland, Roemenië, Nederland en Spanje verbinden we de punten van de Smart Factory: we brengen ideeën tot leven en laten u slagen.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Contact
Onze klantadviseurs, technische specialisten en logistieke experts helpen u graag persoonlijk bij uw commerciële en technische problemen met betrekking tot onze elektrische en mechanische producten, diensten en oplossingen.
Lees hier verder
Over ons
In 2010 nam de internationale itsme-groep itsme: Industrial Technology en Suppply for Mechanical and Electrical de leiding over Breemes. Als gevolg hiervan is het aanbod van technische en logistieke diensten bij Breemes uitgebreid. Bovendien biedt de samenwerking met onze zusterbedrijven in Nederland, Belgiė, Roemeniė: internationaal overeengekomen contractuele overeenkomsten, geavanceerde tech en Spanje onze klanten voordelen zoalsnische oplossingen en het delen van de beste industriėle praktijken.
Lees hier verder
Onderneming
Wij ondersteunen onze klanten met het behalen van succes door de selectie en implementatie van elektrische en mechanische componenten en systemen, diensten en logistiek. Samen met onze technische ondersteuning zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.
Lees hier verder
Werken bij Breemes
Anderen laten slagen; Making you succeed! We zijn een internationale bedrijvengroep van zes organisaties. Samen goed voor jaren aan ervaring, waarmee we onze klanten in de industrie technisch ondersteunen. We helpen eindgebruikers, machine- en modulebouwers en technisch installateurs vooruit met een breed aanbod aan elektrotechnische en mechanische producten en oplossingen.
Lees hier verder