text.skipToContent text.skipToNavigation

Site Survey Preparation


Besparen met verlichting valt of staat met beschikbaarheid. Alleen dan kan itsme op uw bestaande productielocatie een site survey uitvoeren. Denk daarbij aan tekeningen, foto’s en de hoeveelheid vierkante meters. Heeft u die informatie zo snel niet bijeen? Geen probleem. Met een site survey preparation brengen we de benodigde informatie alsnog in beeld.


Volledig voorbereid

Vraag ons naar een site survey preparation. U ontvangt ons voorstel binnen een week, inclusief een duidelijke vermelding van onze prijzen en voorwaarden. Gaat u akkoord, dan komt één van onze consultants naar uw locatie. We meten de vierkante meters, maken foto’s en leggen zo de basis voor een site survey. Benieuwd naar hoe een site survey preparation door itsme eruitziet? Bekijk voor een indruk van een site survey preparation twee pagina’s uit een eerder rapport. 


Bel met onze experts

Interesse in een site survey preparation? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts kent u de voordelen voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
lees hier verder
Acceptatietest
De nieuwe verlichting op uw productielocatie moet uiteraard voldoen aan uw verwachtingen. Klopt de daadwerkelijke situatie met wat u heeft ontvangen? En welke afspraken gelden straks voor de garantie? Creëer duidelijkheid tussen u en de fabrikant en vraag ons om een light acceptance test.
lees hier verder
 • NEWS
  31.08.2021
  De TL Buis gaat eruit!!
  De meest opvallende maatregel is de uitfasering van verouderde fluorescentielampen, zoals T2, T8 en T12 ( in de volksmond ook wel TL-buizen genoemd). Verder valt de uitfasering op van halogeen lampen en compact fluorescentielampen (in de volksmond ook wel spaarlampen genoemd). Deze verlichtingsbronnen moeten worden vervangen omdat ze niet energie-efficiënt zijn, en omdat er voldoende alternatieven op de markt bestaan die wél energie-efficiënt zijn. Met deze maatregel wil de commissie bijna 42 TWh besparen in 2030.
  Lees verder
 • NEWS
  01.10.2019
  Philips LED High-Bay
  De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: