text.skipToContent text.skipToNavigation

Site Survey Preparation


Besparen met verlichting valt of staat met beschikbaarheid. Alleen dan kan itsme op uw bestaande productielocatie een site survey uitvoeren. Denk daarbij aan tekeningen, foto’s en de hoeveelheid vierkante meters. Heeft u die informatie zo snel niet bijeen? Geen probleem. Met een site survey preparation brengen we de benodigde informatie alsnog in beeld.


Volledig voorbereid

Vraag ons naar een site survey preparation. U ontvangt ons voorstel binnen een week, inclusief een duidelijke vermelding van onze prijzen en voorwaarden. Gaat u akkoord, dan komt één van onze consultants naar uw locatie. We meten de vierkante meters, maken foto’s en leggen zo de basis voor een site survey. Benieuwd naar hoe een site survey preparation door itsme eruitziet? Bekijk voor een indruk van een site survey preparation twee pagina’s uit een eerder rapport. 


Bel met onze experts

Interesse in een site survey preparation? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts kent u de voordelen voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
lees hier verder
Lighting Acceptance Test
De nieuwe verlichting op uw productielocatie moet uiteraard voldoen aan uw verwachtingen. Klopt de daadwerkelijke situatie met wat u heeft ontvangen? En welke afspraken gelden straks voor de garantie? Creëer duidelijkheid tussen u en de fabrikant en vraag ons om een light acceptance test.
lees hier verder
 • NEWS
  04.10.2023
  Sylvania - Raiden een veelzijdige schijnwerper met uniek design
  Concord Raiden, de schijnwerperreeks voor binnen en buiten heeft een uniek eigen ontwerp en voldoet aan de hoogste normen qua prestaties en kenmerken in zijn klasse. Raiden is onderscheidend in zijn categorie met 4 afmetingen, 3 kleurtemperaturen en 7 lumenpakketten. Hierdoor is de reeks geschikt voor zeer uiteenlopende toepassingen zoals industrie- en parkeerterreinen, het aanstralen van gevels van gebouwen en reclameborden of het verlichten van kleine recreatiegebieden. De gietaluminium behuizing van Raiden heeft een heel slanke vormgeving (34,5mm). Bovendien heeft u de keuze uit een niet-dimbare of DALI dimbare versie en diverse stralingshoeken: symmetrisch smal, breed, asymmetrisch breed en street. Standaard kleurtemperatuur is warmwit (3.000K) en neutraal wit (4.000K) CRI>80. Op aanvraag zijn de stralers ook te verkrijgen in koelwit (6.500K). Raiden is een efficiënte en robuuste schijnwerper, getest voor uitdagende omgevingen. De reeks heeft een hoge beschermingsklasse IP44 en een robuuste behuizing IK08 die bovendien een 1.000 uur zoutsproeitest weerstaat en een ENEC-certificering heeft. Raiden schijnwerpers zijn snel en eenvoudig te installeren met een 1m voorbedrade gestripte kabel en montagebeugel, zodat de straler niet geopend hoeft te worden tijdens de installatie. Een universele montagebeugel voor wand- of oppervlaktemontage biedt de mogelijkheid de stralers te kantelen naar boven of naar beneden. Een masttopadapter 60mm en 75mm of paalklem zijn verkrijgbaar als accessoire voor de 3-21Klm versies. De verwachte levensduur is: 100.000 u (L70/B50).
  Lees verder
 • NEWS
  12.04.2023
  Sylvania – De waterdichte IP66 totaaloplossing van Resisto
  Resisto, de reeks waterdichte armaturen van Sylvania, blinkt uit in kwaliteit, biedt verbeterd installatiegemak en functionaliteit, en helpt meer energie te besparen.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: