text.skipToContent text.skipToNavigation

Duidelijke overzichten


​​​​​​​Het webplatform van itsme Breemes biedt een e-catalogus met meer dan 2 miljoen producten voor industrie en machinebouw. Maar u zult ook veel op maat gemaakte functionaliteiten vinden voor uw dagelijkse werk, zoals duidelijke overzichten van uw bestellingen, leveringen, facturen en zelfs offertes. Hierdoor kunt u uw huidige status op elk gewenst moment en 24 uur per dag bekijken. Altijd in realtime!


Zelfbediening

itsme Breemes, als een toonaangevende technische dienstverlener, biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen productgegevens te beheren, evenals uw logistieke instellingen zoals afleveradressen, vaste afleverdagen, volledige afleveringen enz. Bovendien zijn er eenvoudige manieren om uw bestelproces in ons systeem te vereenvoudigen via individuele bestellijsten en snel bestellen.


Uw eigen productdatabase

Met de mogelijkheid om onze gegevens te koppelen en te individualiseren, kunt u uw eigen productdatabase maken. Daarmee kunt u uw eigen gegevenskwaliteit verbeteren en nieuwe manieren openen om de efficiëntie te verhogen, bijvoorbeeld door uw eigen artikelnummer in ons systeem te deponeren dat vervolgens wordt weergegeven en afgedrukt op alle gerelateerde documenten.


​​​​​​​Configureer uw eigen Kanban-systeem

Of ga nog een stap verder en configureer uw eigen kanban-systeem online! Daarnaast biedt ons webplatform informatie over de nieuwste product- en technologieontwikkelingen die voor u belangrijk zijn. Wilt u meer informatie? Neem contact met ons op en wij bellen u binnen een werkdag!
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Data diensten
Ons uitgebreide ERP systeem en onze uitgebreide ervaring met slimme oplossingen zetten wij ook graag voor u in. Wij begrijpen dat het vaak lastig is voor u is om logistieke informatie te bundelen: de meeste ERP systemen zijn hiervoor immers niet op ingericht!
Lees hier verder
OCI punchout
Het online zoeken, vinden en selecteren van producten kan een tijdrovend proces zijn. Hoe zit het met de voorraadgegevens van een product? Zijn de prijsafspraken up-to-date? En wat is de levertijd? Zonder realtime inzicht kost productonderhoud u onnodig veel tijd. En dat terwijl u zich veel liever op uw core business richt.
lees hier verder
  • NEWS
    30.04.2020
    Rittal sokkelsysteem VX
    Het nieuwe sokkelsysteem VX is sinds twee jaar op de markt. Dus het is tijd om de praktische ervaring te analyseren om het sokkelsysteem VX nog beter te maken.
    Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: