text.skipToContent text.skipToNavigation

Workshops

 

In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert van een trainer die vooral zelf een techneut is. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
 

Op maat én breed

Duik met ons in de techniek van fabrikanten als Danfoss, Schneider Electric en Siemens. Verdiep uw kennis van PLC's, drives en aandrijftechniek. Leer meer over SCADA-software, of laat u trainen in machineveiligheid. De aangeboden lesstof is niet in marmer gebeiteld: in overleg kan elke training naar uw behoeften worden aangepast. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om het aantal cursusdagen te verkorten door modules te bundelen. U kunt de training ook bij u op locatie laten plaatsvinden


Houd uw kennis in huis 

Naast een ruim aanbod aan specifieke producttrainingen komt in ons pakket meer ruimte voor technologie in het algemeen. Dat is niet voor niets. Stel dat die ene collega met unieke programmeerkennis uw organisatie verlaat. Hoe vangt u dat op? Heel eenvoudig: door kennis binnen het bedrijf te verbreden en te verspreiden, verkleint u het risico van kennisverlies. Gezien het huidige tekort aan goed technisch personeel is dat geen overbodige luxe.


Interesse?

Ontdek ons uitgebreide trainingsaanbod. Neem contact met ons op voor een aanvraag of meer informatie.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische Support Desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
lees hier verder
 • NEWS
  30.06.2020
  TIA Selection Tool
  Configureren in een handomdraai! Natuurlijk heeft u altijd de optimale configuratie nodig om uw project te plannen Voor uw toepassing bieden wij nu een naadloze integratie met de Siemens TIA-selectietool om alle projectplanners, beginners en experts te ondersteunen. Geen gedetailleerde portefeuillekennis nodig. TIA Selection Tool is beschikbaar als een geïntegreerd onderdeel van ons platform.
  Lees verder
 • NEWS
  30.03.2020
  Schneider Electric PacDrive3
  PacDrive 3 is gebaseerd op bewezen logic motion-technologie, waarbij PLC, beweging en robotica de functionaliteit aansturen op één hardware platform. Dankzij een gecentraliseerde systeemarchitectuur is PacDrive 3 de ideale oplossing voor het bedienen van een reeks servo-aangedreven productie- en verpakkingsmachines, alsmede material handling en robotica, met behulp van een volledig geïntegreerde programmastructuur conform IEC 61131-3.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: