text.skipToContent text.skipToNavigation

Zelfscanning

 

U houdt de handling van uw laagwaardige producten het liefst zo laag mogelijk. Maak daarom kennis met de voordelen van onze oplossing voor zelfscanning. U vereenvoudigt de bestelprocedure van uw laagwaardige materialen en werkt zo per product toe naar meer rendement en optimale beschikbaarheid.

 

Reduceer uw handling

Het principe achter zelfscanning is even eenvoudig als effectief. U scant met een handscanner het etiket op een product, waarna itsme uw bestelling via de bijbehorende software direct ontvangt. Zo worden administratieve handelingen op onder andere de inkoop- en verwervingsafdelingen verleden tijd. Ook reduceert u de kosten voor het verwervingsproces.

 

Zelfscanning zoals u dat wilt

Voor zelfscanning van itsme heeft u twee keuzes: u bestelt uw voorraden via een vooraf bepaalde 2BIN-methode óf via een vrije keuze aan artikelen en hoeveelheden. Een spending limit zorgt ervoor dat u geen omkijken meer heeft naar de autorisatie van artikelen. Daarnaast kunt u de oplossing uitbreiden met fysieke magazijninrichting en de software volgens uw specificaties laten ontwikkelen of aanpassen.

 

Praat met onze experts

Benieuwd naar de voordelen van zelfscanning voor uw organisatie? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts weet u hoe en waar u uw logistieke proces kunt verbeteren. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Vendor Managed Inventory
Grijp nooit meer mis met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory \(VMI\). Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad aan niet-projectspecifieke artikelen in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen. Vendor Managed Inventory biedt u rust en bespaart u tijd. Kostbare tijd, die u kunt besteden aan uw kapitaalintensieve producten.
lees hier verder
Klantspecifieke voorraad
Sommige artikelen moeten altijd beschikbaar zijn. Ook wanneer die niet tot het standaard assortiment van itsme behoren. Vraag ons daarom naar de mogelijkheden voor een klantspecifieke voorraad, waarbij we uw artikelen in ons distributiecentrum opslaan. Dit op basis van afspraken over een minimale en maximale voorraad, waarop wij toezien met de juiste voorrraadbesturing.
lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: