text.skipToContent text.skipToNavigation

Light Acceptance Test

 

De nieuwe verlichting op uw productielocatie moet uiteraard voldoen aan uw verwachtingen. Klopt de daadwerkelijke situatie met wat u heeft ontvangen? En welke afspraken gelden straks voor de garantie? Creëer duidelijkheid tussen u en de fabrikant en vraag ons om een light acceptance test.

 

Uw basis voor garantie

Een light acceptance test is een opleverrapportage, specifiek voor de nieuwe verlichting in en rondom uw fabriek. We voeren de test uit voor bestaande en nieuwe locaties en doen dit altijd in het bijzijn van opdrachtgever, installateur en fabrikant. We beoordelen of de installateur de verlichting volgens ontwerp heeft gemonteerd en meten of de berekende lichtwaardes overeenkomen met uw eisen. Ook gaan we na of de ruimtelijke omstandigheden zoals de temperatuur binnen de garantievoorwaarden van de fabrikant vallen. Gaat u akkoord? Dan start de garantie van de fabrikant, waarna we met periodic check-ups uw verlichting kunnen controleren.

 

Bel met onze experts

Met een light acceptance test heeft u een volledig onderbouwd ijkpunt voor uw garantie. Door itsme geselecteerde fabrikanten verlengen die garantie zelfs als itsme het design en de light acceptance test verzorgt. Heeft u interesse in een light acceptance test? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts kent u de voordelen voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
lees hier verder
Periodieke controle
Een investering in nieuwe verlichting is een investering voor de lange termijn. U bespaart voor jaren, zeker wanneer u bedenkt dat ledverlichting zo’n 4 tot 5 keer langer meegaat dan conventionele verlichting. Maar hoe weet u zeker dat uw investering zich daadwerkelijk terugverdient? Hoe rendeert verlichting in uw fabriek niet alleen nu, maar ook straks?
lees hier verder
  • NEWS
    01.10.2019
    Philips LED High-Bay
    De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.
    Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: