text.skipToContent text.skipToNavigation

Lighting Acceptance Test

 

De nieuwe verlichting op uw productielocatie moet uiteraard voldoen aan uw verwachtingen. Is er een verschil tussen de verwachte en de daadwerkelijke nieuwe lichtsituatie? Welke afspraken gelden straks voor de garantie? Creëer duidelijkheid tussen u en de fabrikant en vraag ons om een Lighting Acceptance Test.

 

Uw basis voor garantie

Een Lighting Acceptance Test resulteert in een opleverrapportage met betrekking tot de nieuwe verlichting in en rondom uw fabriek. We voeren de test uit in bestaande en nieuwe locaties, altijd in het bijzijn van de opdrachtgever, de installateur en de fabrikant. We beoordelen of de installateur de verlichting volgens ontwerp heeft gemonteerd en meten of de berekende lichtwaarden overeenkomen met uw eisen. Ook gaan we na of de ruimtelijke omstandigheden zoals de temperatuur, binnen de garantievoorwaarden van de fabrikant vallen. Gaat u akkoord, dan start de garantie van de fabrikant en kunnen wij uw verlichting periodiek controleren.

 

Bel met onze experts

Met een Lighting Acceptance Test heeft u een volledig onderbouwd ijkpunt voor uw garantie. Indien itsme verantwoordelijk is voor het ontwerp en de test heeft uitgevoerd, zullen geselecteerde fabrikanten de garantie zelfs verlengen. Geïnteresseerd in een Lighting Acceptance Test? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
lees hier verder
Periodieke controle
Een investering in nieuwe verlichting is een investering voor de lange termijn. U bespaart voor jaren, zeker wanneer u bedenkt dat ledverlichting zo’n 4 tot 5 keer langer meegaat dan conventionele verlichting. Maar hoe weet u zeker dat uw investering zich daadwerkelijk terugverdient? Hoe rendeert verlichting in uw fabriek niet alleen nu, maar ook straks?
lees hier verder
 • NEWS
  12.04.2023
  Sylvania – De waterdichte IP66 totaaloplossing van Resisto
  Resisto, de reeks waterdichte armaturen van Sylvania, blinkt uit in kwaliteit, biedt verbeterd installatiegemak en functionaliteit, en helpt meer energie te besparen.
  Lees verder
 • NEWS
  01.10.2019
  Philips LED High-Bay
  De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: