text.skipToContent text.skipToNavigation

Vendor Managed Inventory


Met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory (VMI) grijpt u nie meer mis. Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op productiestilstand of -vertraging. Vendor Managed Inventory biedt u rust en bespaart u tijd. Kostbare tijd, die u kunt besteden aan uw kapitaalintensieve producten.


Waarom VMI?

Met VMI door itsme blijft u eigenaar van uw voorraad, maar u zal er nagenoeg geen omkijken meer naar hebben. De voorraadwaarde kan afnemen met 30%; de afdelingen inkoop en goederenontvangst kunnen rekenen op aanzienlijk minder bestelregels. En de facturering? Eens in de maand ontvangt u één overzichtelijke verzamelfactuur. 
 

2BIN: krachtig VMI

Inmiddels vertrouwen meer dan 350 bedrijven op onze VMI-oplossingen. Meestal gaat het dan om een 2BIN-systeem, dat in essentie heel eenvoudig werkt. 2BIN verdeelt de goederen in uw voorraad telkens over twee bakjes. Is het voorste bakje leeg? Dan kunt u verder met het bakje erachter, terwijl wij de voorraad in het lege bakje tijdig aanvullen. Door dit proces, dat middels een halfjaarlijkse evaluatie wordt geoptimaliseerd, beschikt u altijd over de benodigde voorraad.
 

Praat met onze experts

De ervaring leert dat veel bedrijven zo’n 80% van hun werkzaamheden spenderen aan artikelen die slechts 20% van de totale waarde vertegenwoordigen. Herkenbaar? Wilt u weten hoe en waar u uw logistieke proces kunt verbeteren?  Maak een belafspraak met één van onze experts. 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technisch magazijnadvies
Goed, u weet wat er in uw magazijn ligt. Maar, weet u ook of uw magazijn optimaal is ingericht? Weet u of de voorraad daarin dusdanig is opgeslagen dat het u zo min mogelijk kost? Nee? Vraag dan om een technisch magazijnadvies van itsme. Uw technisch magazijn zal veranderen in een overzichtelijk logistiek centrum.
lees hier verder
Spare Parts Optimisation Service
SPOS staat voor Spare Parts Optimisation Service. Digitalisering van uw voorraad resulteert in één overzichtelijk bestand voor uw inkoop- of assetmanagementsysteem. Met SPOS van itsme heeft u direct toegang tot een helder gestructureerde opslag en indeling van uw magazijn en zal de zoektocht naar reserveonderdelen tot het verleden behoren.
lees hier verder
 • NEWS
  26.06.2020
  Festo VHEF
  Handbediende kleppen zijn de meest directe manier om een proces te regelen. Het is de meest pure manier om bewegingen in gang te zetten met pneumatiek. Een voeding en de werkleiding is voldoende voor het hele proces. Hiermee vervalt dus de noodzaak voor kabels en sensoren om de gewenste beweging te regelen. De bediende plunjer schakelt het ventiel en triggert de volgende stap in het proces.
  Lees verder
 • NEWS
  02.06.2020
  Festo SDAS-MHS
  De SDAS-MHS dient tegelijkertijd als een IO-Link® positiemelder en als naderingssensor met twee programmeerbare schakelpunten. Met deze dubbele functie lost de SDAS-MHS ruimteproblemen op voor lastige toepassingen .
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: