text.skipToContent text.skipToNavigation

Vendor Managed Inventory (VMI)

 

Grijp nooit meer mis met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory (VMI). Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad aan niet-projectspecifieke artikelen in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen. Vendor Managed Inventory biedt u rust en bespaart u tijd. Kostbare tijd, die u kunt besteden aan uw kapitaalintensieve producten.

 

Waarom VMI?

Met VMI door itsme blijft u eigenaar van uw voorraad, maar heeft u zelf nauwelijks meer omkijken naar de artikelen. De voorraadwaarde kan afnemen met 30%. Ook hebben de afdelingen goederenontvangst en inkoop te maken met veel minder bestelregels dan voorheen. En de facturering? Die verloopt maandelijks via één overzichtelijke verzamelfactuur.

 

2BIN: krachtig VMI

Inmiddels vertrouwen meer dan 350 bedrijven op onze oplossingen voor VMI. Meestal gaat het dan om een 2BIN-systeem, dat in essentie heel eenvoudig werkt. 2BIN verdeelt de goederen in uw voorraad telkens over twee bakjes. Is het voorste bakje leeg? Dan kunt u verder met het bakje erachter, terwijl wij de voorraad in het lege bakje tijdig aanvullen. Zo heeft u uw voorraad altijd bij de hand. Beschikbaar en optimaal, dankzij een halfjaarlijkse evaluatie.

 

Praat met onze experts

De ervaring leert dat veel bedrijven zo’n 80% van hun werkzaamheden spenderen aan artikelen die slechts 20% van de totale waarde omvatten. Herkenbaar? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts weet u hoe en waar u uw logistieke proces kunt verbeteren. Neem contact op voor een afspraak. We bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technisch magazijn advies
Goed, u weet wat u op voorraad heeft in uw magazijn. Maar hoe richt u uw voorraad optimaal in, zodat die u zo weinig mogelijk kost? Met consulting technical warehouse door itsme verandert uw technisch magazijn in een logistiek centrum. We zorgen voor overzicht, adviseren over magazijninrichting en stroomlijnen zo de werkzaamheden van de technische onderhoudsdienst.
lees hier verder
Reserve onderdelen optimaliserings-service
SPOS staat voor spare parts organising service. Bedoeld om uw voorraad te digitaliseren, met één overzichtelijk bestand voor uw assetmanagement- of inkoopsysteem als resultaat. Met SPOS van itsme zoekt u niet meer naar spare parts. In plaats daarvan heeft u direct toegang tot een helder gestructureerde opslag en indeling.
lees hier verder
 • NEWS
  26.06.2020
  Festo VHEF
  Handbediende kleppen zijn de meest directe manier om een proces te regelen. Het is de meest pure manier om bewegingen in gang te zetten met pneumatiek. Een voeding en de werkleiding is voldoende voor het hele proces. Hiermee vervalt dus de noodzaak voor kabels en sensoren om de gewenste beweging te regelen. De bediende plunjer schakelt het ventiel en triggert de volgende stap in het proces.
  Lees verder
 • NEWS
  02.06.2020
  Festo SDAS-MHS
  De SDAS-MHS dient tegelijkertijd als een IO-Link® positiemelder en als naderingssensor met twee programmeerbare schakelpunten. Met deze dubbele functie lost de SDAS-MHS ruimteproblemen op voor lastige toepassingen .
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: