text.skipToContent text.skipToNavigation

Technical Support Desk


Achter de Technical Support Desk zitten onze productspecialisten. Echte techneuten met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. Boven alles zijn ze er voor u! Ze zijn klaar om uw vragen te beantwoorden. Indien de situatie daarom vraagt, komen zij zelfs naar u toe!


'Yes, gelukt!'

Stelt u zich eens voor hoe het er hier aan toegaat wanneer een klant succesvol is geholpen. Er klinkt geregeld gejuich. Noem het een kwestie van betrokkenheid, van de ambitie om klanten gewoon goed te helpen. Onze collega's van Technical Support begrijpen de druk die u ervaart. Zij handelen daar ook naar en zorgen zo voor die o zo belangrijke vertrouwensrelatie.


Voor E en M

Waar kunt u voor bellen? Voor storingen, dat allereerst. Maar ook voor advies. Bijvoorbeeld over het kiezen van een nieuwe component binnen uw productieomgeving. Heeft u hulp nodig bij het configureren van een PLC? Bel ons. Kort samengevat: Technical Support is er voor elke vraag over uw industriële automatisering, elektrotechniek en mechanica. 


Krijg direct antwoord

Neem bij een storing contact op met Technical Support. Wanneer de situatie daarom vraagt, kijken we realtime met u mee en helpen we u meteen. Ongeveer 70% van de problemen kunnen we direct aanpakken. Is uw vraag minder urgent, dan noteren we die en bellen we u meestal binnen een paar uur terug.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
lees hier verder
Engineering support
itsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maaritsme Industrial Automation kent uw wereld. Dat stellen we niet alleen, dat laten we ook zien. Wanneer we bij u langskomen wachten we niet af, maar ondernemen we actie en gaan we voor u aan de slag. Dat proactieve typeert ons. En hoe dat uitpakt, blijkt onder meer uit onze diensten voor engineering support.
lees hier verder
 • NEWS
  15.02.2024
  Siemens - TIA Portal V19
  Siemens heeft de nieuwste versie van het Totally Integrated Automation (TIA) portal, TIA Portal V19, geïntroduceerd. Deze versie biedt intuïtieve motion control en volledige integratie van engineering, besturing en aandrijvingen.
  Lees verder
 • NEWS
  14.12.2023
  Danfoss - HVAC-toepassing met 3D BIM-bestanden
  Ontwerp uw installatie sneller met toegang tot waardevolle informatie, waaronder 3D Building Information Modeling (BIM) bestanden voor de Danfoss VLT® HVAC Drive FC 102. U kunt uw installatie volledig documenteren in AutoCAD Revit, om het risico op fouten te verminderen en tijd te besparen op het systeemontwerp.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: