text.skipToContent text.skipToNavigation
 • NEWS
  22.04.2024
  Rittal - VR-sokkel
  Duik in de wereld van het VX-sokkel plintsysteem – een opvolger die jouw kastopstelling naar een hoger niveau tilt. Meer stabiliteit, maar ook een vlekkeloze installatie. Ervaar de evolutie van jouw werkruimte vandaag nog! Rittal streeft ernaar zijn producten voortdurend te verfijnen en te verbeteren. Als onderdeel van dit proces is het VX-sokkel plint systeem opnieuw ontworpen is dit product sinds 1 maart 2024 verkrijgbaar.
  Lees verder
 • NEWS
  22.04.2024
  Siemens - SINAMICS G220 frequentieregelaar nu ook in IP55
  Naast de eerder vrijgegeven IP20 variant van de SINAMICS G220 frequentieregelaar, is nu ook de IP55 versie van deze innovatieve regelaar leverbaar. Deze uitvoering is standaard voorzien van gecoate printplaten waarmee de regelaar ook buiten de schakelkast goed bestand is tegen agressieve invloeden in een zwaar industriële omgeving. Optioneel kan ook een op de behuizing gemonteerde werkschakelaar worden geleverd waarmee zonder overige externe componenten een veilige afschakeling van de spanning wordt gegarandeerd.
  Lees verder
 • NEWS
  15.04.2024
  Fluke - 87-V digitale multimeter
  Dankzij technologische vooruitgang kunnen nu nauwkeurige elektrische metingen worden uitgevoerd tijdens installatie en onderhoud met behulp van een digitale multimeter (DMM), waardoor technici problemen kunnen diagnosticeren die tot voortijdige uitval leiden.
  Lees verder
 • NEWS
  15.04.2024
  Schneider Electric - PanelSeT SFN vervangt Spacial SF vloerstaande behuizingen
  De nieuwe generatie PanelSeT SFN vloerstaande behuizingen is de opvolger en de vernieuwde versie van de succesvolle Spacial SF-serie. De komende maanden zullen de vloerstaande behuizingen uit de Spacial SF-serie nog leverbaar blijven maar deze zullen uiteindelijk in zijn geheel vervangen worden door de vernieuwde serie PanelSeT SFN.
  Lees verder
 • NEWS
  12.04.2024
  Leuze - Serie 5B fotocellen
  Voor het detecteren van de meest uiteenlopende objecten is soms een simpele oplossing denkbaar: een fotocel van Leuze met een scherpe prijs en een uitstekende performance!
  Lees verder
 • NEWS
  11.04.2024
  Mennekes - DUO switched & interlocked
  Al bekend met de afschakelbaar-vergrendelbare wandcontactdoos in 16 en 32 A? Dé slimme hulp binnen de industrie.
  Lees verder
 • NEWS
  04.04.2024
  Siemens - Eindschakelaars en veiligheidsschakelaars
  SIRIUS 3SE eindschakelaars en veiligheidsschakelaars zorgen voor nauwkeurige detectie van bewegende delen rond machines en installaties. Of ze nu worden gebruikt om posities te detecteren of toetreding van bewegende machinedelen te beperken.
  Lees verder
 • NEWS
  29.03.2024
  Hager - Tehalit
  De BA6 en BA7 kanalen van Tehalit zijn essentiële componenten in moderne elektrische installaties. Deze kanalen vormen een cruciaal onderdeel van de bekabelingssystemen die worden gebruikt in residentiële, commerciële en industriële gebouwen.
  Lees verder
 • NEWS
  27.03.2024
  HARTING - Field attachable connectoren
  Field-attachable connectoren bieden flexibele en eenvoudige oplossingen voor het installeren en onderhouden van elektrische verbindingen op locatie, zonder speciaal gereedschap. Deze connectoren vinden hun toepassing in diverse sectoren, zoals fabrieksautomatisering, windenergie, railvoertuigen en gebouwinstallaties, waar betrouwbare en robuuste verbindingen nodig zijn zonder uitgebreide planning. Het gebruik van deze connectoren vereist slechts basishulpmiddelen, zoals een zijsnijder, schroevendraaier en tangen, waardoor snelle reparaties mogelijk zijn zonder nieuwe crimpcontacten of gespecialiseerd gereedschap.
  Lees verder
 • NEWS
  25.03.2024
  Danfoss - Condition-based Monitoring
  Danfoss's intelligente frequentieregelaars waarschuwen vroegtijdig voor stilstand door gegevens van sensoren te verzamelen, evalueren en opslaan. Resultaten worden beschikbaar gesteld in de cloud of lokaal, voor voorspellend onderhoud. Dit verbetert prestaties, efficiëntie en uptime, verlengt componentlevensduur en vermindert complexiteit. Installatie is eenvoudig: de regelaar leert automatisch of de gebruiker voert een identificatierun uit.
  Lees verder
 • NEWS
  21.03.2024
  Phoenix Contact - Tijdbesparende montage met HEAVYCON Click-in
  Met HEAVYCON Click-in monteren contactblokken eenvoudig, betrouwbaar en zonder gereedschap in EVO- en STANDAARD-connectorbehuizingen. De hoorbare en voelbare “klik” bevestigt de snelle installatie.
  Lees verder
 • NEWS
  18.03.2024
  Murr - Compacte Besturings- en Signaleringsmodules
  Compact, flexibel en eenvoudig te installeren – zo kunnen de nieuwe compacte besturings- en signaleringsmodules worden beschreven, waarmee Murrelektronik zijn assortiment van drukknoppen met standaard M12 aansluiting voor elektrische installaties uitbreidt.
  Lees verder
 • NEWS
  07.03.2024
  ABB - De volgende generatie industriële modulaire automaten
  Ontdek een nieuw niveau van prestaties, efficiëntie en veiligheid met de S300P industriële modulaire automaten. De serie vervangt de bestaande S200P-serie en biedt tal van nieuwe functionaliteiten. De S300P zorgt voor betrouwbare bescherming bij veeleisende toepassingen in industriële installaties, heavy duty OEM, marine, datacenters, batterij-oplaadsystemen. Met een hoge kortsluitvastheid van 25 kA over de volledige serie (0,2 A-63 A) wordt veiligheid verbeterd en downtime verminderd.
  Lees verder
 • NEWS
  15.02.2024
  Siemens - TIA Portal V19
  Siemens heeft de nieuwste versie van het Totally Integrated Automation (TIA) portal, TIA Portal V19, geïntroduceerd. Deze versie biedt intuïtieve motion control en volledige integratie van engineering, besturing en aandrijvingen.
  Lees verder
 • NEWS
  30.01.2024
  EME draagt deel distributie en klantenportefeuille over aan Breemes
  Een strategische gedeeltelijke overname van de klantenportfolio van EME nv (Electro Mechanic Equipment), distributeur van SIEMENS automatisatieproducten, zal het klantbestand van itsme Breemes uitbreiden. Het Zonhovense familiebedrijf, gespecialiseerd in de distributie van elektrotechnische componenten, breidt zo zijn footprint uit.
  Lees verder
 • NEWS
  30.01.2024
  itsme Breemes treedt toe tot het Siemens Approved Partnership Programma voor Proces Instrumentatie
  Siemens en Breemes, de toonaangevende Limburgse verdeler van elektrotechnische componenten, zetten hun handtekening onder hun nieuw Approved Partnership. Als Siemens Value Added Reseller voor Process Instrumentation, kan Breemes zich voortaan beroepen op de ondersteuning van Siemens om klanten beter te begeleiden met advies over meettechnologie, naast andere industriële componenten en automatiseringstoepassingen.
  Lees verder
 • NEWS
  18.12.2023
  ABB - EPD24 beveiligingsmodule biedt uitkomst
  Downtime in productieomgevingen is een bron van omzetverlies en zorgt ook voor verstoring die als omvallende dominostenen door het productieproces gaat. Gerichte beveiliging is dan ook een eerste vereiste. De ABB combinatie CP-S.1 voeding en EPD24 beveiligingsmodule biedt uitkomst.
  Lees verder
 • NEWS
  15.12.2023
  Stagobel - PEMSA Rejiband Rapide
  PEMSA Rejiband wordt vooral gekenmerkt door zijn eenvoud: eenvoudig én veilig qua installatie met slechts een minimum aan toebehoren. Een korte montagetijd wordt zo gegarandeerd. Het gamma is beschikbaar in diverse uitvoeringen en oppervlaktebehandelingen.
  Lees verder
 • NEWS
  14.12.2023
  Danfoss - HVAC-toepassing met 3D BIM-bestanden
  Ontwerp uw installatie sneller met toegang tot waardevolle informatie, waaronder 3D Building Information Modeling (BIM) bestanden voor de Danfoss VLT® HVAC Drive FC 102. U kunt uw installatie volledig documenteren in AutoCAD Revit, om het risico op fouten te verminderen en tijd te besparen op het systeemontwerp.
  Lees verder
 • NEWS
  14.12.2023
  Sick - SPEETEC is een nieuwe generatie sensor voor bewegingscontrole
  Hij registreert de beweging van een bewegend oppervlak of een bewegend object zonder contact met het oppervlak. Hiervoor is zelfs geen schaal of oriëntatiepunt nodig. Hierdoor kunnen snelheid, lengte en richting op vrijwel elk oppervlak worden gemeten en ontstaan nieuwe mogelijkheden voor bewegingsbesturing. Vooral in toepassingen waar een directe, tactiele meting niet mogelijk is vanwege kwetsbare of zachte oppervlakken die beschadigd kunnen raken.
  Lees verder
 • NEWS
  14.12.2023
  Sylvania - ToLEDo™ Superia T8 ledbuizen
  De nieuwe ToLEDo™ Superia T8-reeks biedt het beste lumenpakket in zijn klasse, tot 4100lm met een rendement tot 185lm/W. Dit helpt het energieverbruik drastisch te verlagen en garandeert een snelle terugverdientijd van de investering.
  Lees verder
 • NEWS
  14.12.2023
  Signify - NatureConnect
  In een tijd waar we steeds meer binnen werken en leven, wordt het belang van licht steeds groter. Gemiddeld zitten we namelijk 90% van de tijd binnen, dit heeft uiteindelijk zijn weerslag op ons welzijn, onze geluksbeleving én de productiviteit op de werkvloer. Het tekort aan natuurlicht resulteert in gezondheidsklachten, neerslachtige gemoedstoestanden en teruglopende productiviteit. De beste remedie hiertegen is uiteraard natuurlijk zonlicht. Maar als dat niet mogelijk is, dan is verlichting van NatureConnect het beste alternatief.
  Lees verder
 • NEWS
  13.12.2023
  Phoenix Contact - IEC 62443 Cybersecurity voor automatiseringssystemen
  Het industriële automatiseringslandschap veranderd en wordt steeds meer gedreven door data en connectiviteit. Daarmee wordt ook cybersecurity steeds belangrijker, enerzijds omdat we dat zelf willen, anderzijds omdat de overheid ons hiertoe oproept. De komende Europese richtlijn inzake netwerk- en informatiebeveiliging legt namelijk ook verplichtingen op aan normale commerciële en industriële ondernemingen. 
  Lees verder
 • NEWS
  10.12.2023
  OBO - Nieuw kabelophangsysteem Quick-Wire
  Quick-Wire is de naam van het nieuwe kabelophangsysteem van OBO Bettermann. Het systeem is een snel en voordelig alternatief voor draadstangophangingen en beugels voor elektrische installaties, beurs- of winkelinrichting of interieuroplossingen. Gebruiksklare Quick-Wire-sets bestaande uit draagkabel, ophangvariant en een kabelslot vergemakkelijken ophangen van kabeldraagsystemen, verlichtingssystemen, informatieborden en scheidingswanden in binnenopstelling. Door het grote aantal Quick-Wire varianten zijn ophangingen aan plafonds, wanden, trapeziumvormige plaatstalen plafonds of stalen liggers mogelijk. OBO levert hier snelle en flexibele oplossingen voor elke montagesituatie.
  Lees verder
 • NEWS
  10.11.2023
  Schneider Electric - PanelSeT SFN
  De nieuwe generatie vloerstaande behuizingen PanelSeT SFN is de verbeterde versie van de succesvolle Spacial SF. Doordat de accessoires en de bevestigingspunten van de SFN en SF behuizingen gelijk zijn gebleven zijn ze 100% uitwisselbaar en koppelbaar. • Duurzaam: De PanelSeT SFN is gemaakt van 50% gerecycled staal en vervaardigd met duurzame energiebronnen, hierdoor is de CO2-uitstoot met 34% vermindert. Dit kunnen we aantonen met een document, een zogenaamd PEP materiaal paspoort. Documenten als deze komen van pas bij het maken van een duurzaamheidsrapportage conform de regelgeving CSRD. PanelSeT SFN is klaar voor de toekomst en speciaal ontworpen met het oog op de milieuvoorschriften. Het beschikt ook over een milieuvriendelijke verpakking met 80% gerecycled karton en bijna geen plastic.
  Lees verder
 • 1(current)
 • 2
 • 3