text.skipToContent text.skipToNavigation

Wat doet itsme

​​​​​​​

Anderen laten slagen; Making you succeed!

We zijn een internationale bedrijvengroep van vijf organisaties. Samen goed voor jaren aan ervaring, waarmee we onze klanten in de industrie technisch ondersteunen. We helpen eindgebruikers, machine- en modulebouwers en technisch installateurs vooruit met een breed aanbod aan elektrotechnische en mechanische producten en oplossingen.


Wij helpen veelzijdig

Nu innovatie onze wereld met de dag verandert, zoeken onze opdrachtgevers naar nieuwe wegen. Sommigen vinden zichzelf opnieuw uit, anderen worden meer en meer specialist. Waar het op neerkomt, is dat elk bedrijf graag voorop blijft lopen en dus helpen wij onze klanten om succesvol te zijn en te blijven. Als distributeur ontlasten wij hen door te fungeren als totaalleverancier. Naast het leveren van de juiste producten binnen de juiste tijd, prijs en tegen een goede kwaliteit, ondersteunen wij onze klanten ook met vergaande technische kennis. Zo hebben wij consultants op het gebied van Industrial Automation, Lighting en Connected Business die graag meedenken in de beste oplossing!
 

Alle ruimte voor jou

Tel dat alles bij elkaar op en je kunt gerust stellen dat itsme per unieke situatie specifieke oplossingen biedt. Gericht op het succes van onze klanten, die we helpen met overtuiging, ervaring en kwaliteit. We zijn inmiddels met zo’n 550 medewerkers, verspreid over Nederland, België, Duitsland, Roemenië en Spanje. Kom jij ons versterken, weet dan dat je terechtkomt bij een familiebedrijf met een cultuur waarin we samen voor het beste gaan. Met alle ruimte voor jouw talenten en alle ruimte om te werken aan het succes van onze klanten. Bouw je mee?

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

itsme Groep
itsme is de familienaam voor een internationale, onafhankelijke groep van vijf organisaties. Een groep bedrijven die innovatieve technologie en levering aan de industrie, machinebouw, modulebouwers en industriële installateurs aanbieden. Voor zowel het ontwerp van nieuwe systemen als de verbetering van de huidige installaties helpen we industriële bedrijven om hun omzet te verhogen, hun risico's te verlagen en de kosten te verlagen.
Lees hier verder
Contact
Onze klantadviseurs, technische specialisten en logistieke experts helpen u graag persoonlijk bij uw commerciële en technische problemen met betrekking tot onze elektrische en mechanische producten, diensten en oplossingen.
Lees hier verder
Over ons
In 2010 nam de internationale itsme-groep itsme: Industrial Technology en Suppply for Mechanical and Electrical de leiding over Breemes. Als gevolg hiervan is het aanbod van technische en logistieke diensten bij Breemes uitgebreid. Bovendien biedt de samenwerking met onze zusterbedrijven in Nederland, Belgiė, Roemeniė: internationaal overeengekomen contractuele overeenkomsten, geavanceerde tech en Spanje onze klanten voordelen zoalsnische oplossingen en het delen van de beste industriėle praktijken.
Lees hier verder
Onderneming
Wij ondersteunen onze klanten met het behalen van succes door de selectie en implementatie van elektrische en mechanische componenten en systemen, diensten en logistiek. Samen met onze technische ondersteuning zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.
Lees hier verder