text.skipToContent text.skipToNavigation

Periodieke Controle


Een investering in nieuwe verlichting is een investering voor de lange termijn. Lang is ook de periode waarin u hierdoor op energie zult besparen. Bedenk dat ledverlichting zo’n vier tot vijf keer langer meegaat dan conventionele verlichting. Maar, hoe weet u zeker dat uw investering zich daadwerkelijk terugverdient? Hoe rendeert de nieuwe verlichting in uw fabriek, nu én straks? 

 

Vinger aan de pols

Vraag itsme om een periodieke controle van uw verlichting. We bezoeken uw locatie jaarlijks of tweejaarlijks en controleren of de verlichting nog altijd doet wat met u is afgesproken. Dit doen wij op basis van de afspraken in de Light Acceptance Test. We leggen onze bevindingen vast in een rapport en delen deze ook met de fabrikant. Zie onze periodieke controle dan ook als een verzekering voor u en de fabrikant. Beide partijen kunnen daardoor uitgaan van dezelfde, volledige informatie.

 

Bel met onze experts

Geïnteresseerd in een periodieke controle van uw nieuwe verlichting? Maak een belafpraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
lees hier verder
Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
lees hier verder
 • NEWS
  12.04.2023
  Sylvania – De waterdichte IP66 totaaloplossing van Resisto
  Resisto, de reeks waterdichte armaturen van Sylvania, blinkt uit in kwaliteit, biedt verbeterd installatiegemak en functionaliteit, en helpt meer energie te besparen.
  Lees verder
 • NEWS
  01.10.2019
  Philips LED High-Bay
  De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: