text.skipToContent text.skipToNavigation

Werkplaats optimalisatie

 

Hoe geavanceerd een machine in uw werkplaats ook is, hoe zit het met alles eromheen? Is er genoeg licht? Hebben u en uw collega’s alles bij de hand? En niet onbelangrijk: bent u voldoende beschermd? De beste werkomgeving is die waarin het de medewerker aan niets ontbreekt. Dus is het precies dát wat wij u bieden, met onze diensten voor de optimalisatie van uw werkplaats.

 

Eén aanbieder voor alles

Richt met ons uw werkplaats zo veilig, comfortabel en efficiënt mogelijk in. We leveren gereedschappen en bewerkingsmachines en doen dat met onder andere een eigen technische dienst. We importeren zelf onze machines, houden rechtstreeks contact met fabrikanten en houden onderdelen zelf op voorraad. Dat werkt snel en efficiënt. En zeker niet onbelangrijk voordelig voor u, dankzij één aanbieder voor een volledig totaalpakket.

 

Bespaar en reduceer

Optimalisatie van uw werkplaats verbetert niet alleen processen, u reduceert ook het risico op productieverlies en ongevallen. Denk bijvoorbeeld aan een overstap van bedraad naar snoerloos werken. Bovendien leiden minder snoeren tot minder keuringen, wat kosten bespaart. En werken uw medewerkers nu nog met meerdere merken voor hetzelfde gereedschap? Eenheid van bijvoorbeeld acculaders of reserve onderdelen is goedkoper en iedereen weet waar hij of zij aan toe is. Met ons advies voor standaardisatie behaalt u mogelijk ook op dat vlak winst.

 

Start uw optimalisatie

Ontdek de mogelijkheden voor uw werkplaats en start met een gratis telefoongesprek met één van onze werkplaatsspecialisten. U krijgt ons binnen één werkdag aan de lijn, waarna we afhankelijk van uw vraag bij u langskomen voor een inventarisatie. Al tijdens dat bezoek bieden we u een prijsindicatie voor bijvoorbeeld een nieuwe machine, waarna onze offerte een paar dagen later volgt. Neem snel contact op. We vertellen u graag meer.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

NEN 3140 evaluatie
Veiligheid staat voor u voorop. Wat er ook gebeurt. Vraag ons daarom naar een jaarlijkse keuring volgens de norm NEN 3140, bedoeld voor veilig werken met en bij laagspanningsinstallaties. Met de keuring en certificering voldoet u aan de veiligheidseisen zoals de Inspectie SZW die hanteert. Dat biedt zekerheid waar het gaat om uw verantwoordelijkheid, al laat u er vooral mee zien dat een werkomgeving voor u simpelweg zo veilig mogelijk moet zijn.
lees hier verder
Machine veiligheid riscio analyse
Zijn uw machines goed beschermd? Zijn er voldoende bewakers? En ook: hebben de machines voorzieningen voor een noodstop? Na een inspectie in overeenstemming met de machinerichtlijn kunt u het vakje op al deze vragen aanvinken. U kunt uw machines voorzien van een CE-markering, waarmee u voldoet aan de Europese richtlijn. En wat belangrijker is, wat het meest telt: u stelt de veiligheid van de gebruiker centraal.
lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: