text.skipToContent text.skipToNavigation

EDI-Koppeling

 

Internationale concurrentie zet elke machinefabrikant op scherp. Zo ook op de inkoopafdeling, waar efficiency meer dan ooit het verschil maakt. Neem bijvoorbeeld de invoer van een orderregel: een taak van een minuut, maar met tienduizenden keren op jaarbasis al snel een fikse kostenpost. Ook bij u? Vraag ons naar een EDI-koppeling. U zet minuten om in seconden en profiteert zo keer op keer.

 

Verlaag uw TCO

EDI is de afkorting van Electronic Data Interchange. De koppeling versnelt de uitwisseling van gegevens enorm en doet dat uiteraard voor meer dan alleen orderverwerking. Het inlezen van facturen, het automatiseren van pakbonnen: een EDI-koppeling biedt veelzijdig uitkomst bij het verlagen van uw Total Cost of Ownership (TCO). Hoe dat uitpakt, hebben we bij itsme Connected Business al vaak ervaren. We stellen regelmatig een EDI-koppeling op tussen de systemen van onze klanten met die van ons. Gerealiseerd als maatwerk, inclusief het juiste formaat voor de uitwisseling van informatie.

 

Verminder het risico op fouten

Informeer naar de efficiency van een EDI-koppeling met itsme. U bespaart tijd en vermindert dankzij geautomatiseerde processen het risico op fouten. We vertellen u graag meer, ook wanneer het gaat om onze andere oplossingen voor systeemintegratie. Wilt u meer informatie? Neem contact op, we bellen u binnen één werkdag voor een telefonische afspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

OCI punchout
Het online zoeken, vinden en selecteren van producten kan een tijdrovend proces zijn. Hoe zit het met de voorraadgegevens van een product? Zijn de prijsafspraken up-to-date? En wat is de levertijd? Zonder realtime inzicht kost productonderhoud u onnodig veel tijd. En dat terwijl u zich veel liever op uw core business richt.
lees hier verder
Transactie integratie
Bij itsme vinden we systeemintegratie vooral leuk. Dat menen we écht – en niet zomaar. We houden van de combinatie van kennis en technologie en zetten die graag in voor onze klanten. Bovendien is daar telkens weer het resultaat in korte tijd. Zo behaalden sommige van onze klanten voor hun transactieverwerking een kostenreductie van maar liefst 75%. Zulke successen, daarvan worden wij enthousiast. U ook?
lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: