text.skipToContent text.skipToNavigation

Marktcheck en Inkoop


Werkt uw team de klok rond om de uitdagingen van de dagelijkse productie op te lossen? Heeft u de tijd om voor de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends te zorgen?

Dit is precies de kern van uw taakomschrijving voor onze technici en ingenieurs. Vanwege ons brede scala aan leveranciers en producten investeren ze een groot deel van hun tijd in het up-to-date houden van de nieuwste technologie. Hoewel het soms een nieuwe interface is die wordt aangeboden voor één specifieke motor, is een andere keer het een firmware-update die nieuwe functionaliteiten ontgrendelt die kunnen worden gebruikt in meerdere projecten.


Ook voor specifieke vragen

Door de markt te observeren en door onderzoek kunnen onze experts dagelijkse vragen beantwoorden. Dat is hun dagelijkse routine. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor specifieke, lastige vragen. We houden niet alleen het steeds complexere aanbod van de automatiseringsmarkt in de gaten, we houden ook specifiek rekening met problemen in projecten.

​​​​​​​Onze kracht is de combinatie van verschillende leveranciers, onafhankelijkheid en focus op de technische oplossing. Vraag het onze verantwoordelijke verkoopvertegenwoordiger of bel ons rechtstreeks.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische Informatie updates
Waren uw prestaties de afgelopen jaren bovengemiddeld en is uw productieapparatuur gegroeid? Gefeliciteerd! Maar wacht... Denk er vandaag al aan hoe de toenemende complexiteit van uw apparatuur beheerst kan worden. Met onze service Technische informatie-updates beveilig je jezelf vanuit meerdere invalshoeken. Aan de ene kant blijf je op de hoogte als er nieuws is in de verwarrende wereld van industriële automatisering. Aan de andere kant bent u goed voorbereid op productwaarschuwingen, callbacks of veroudering.
Lees hier verder
End of life diensten
Kent u de levenscyclus van uw productieapparatuur? Weet u wanneer de volgende interventie nuttig zal zijn en wanneer het absoluut noodzakelijk is om te voorkomen dat een productie stilvalt? Terwijl de meeste mechanische componenten tientallen jaren werken - uitgaande van ייn druppel olie - neemt de levensduur van moderne componenten voortdurend af. Dat kan vervelend zijn, maar dat brengt ook veel nieuwe functies in de operaties. Het verhogen van de vermogensdichtheid, flexibiliteit en eerder ongeziene functionaliteiten werken in overeenkomstige netwerken, wat een minimum aan hardwareprestaties en steeds kortere termijn software-updates vereist.
Lees hier verder
 • NEWS
  04.06.2020
  Festo OVEL
  De nieuwe compacte vacuüm generator OVEL van Festo is ontwikkeld voor het efficiënt en decentraal opwekken van vacuüm. Door de modulaire opbouw is hij nauwkeurig af te stemmen op de specifieke applicatie. Bovendien beschikt de lichtgewicht generator over een analoge druksensor waarvan de waarden met behulp van een SCDN signaalomzetter zichtbaar zijn te maken.
  Lees verder
 • NEWS
  30.04.2020
  Rittal sokkelsysteem VX
  Het nieuwe sokkelsysteem VX is sinds twee jaar op de markt. Dus het is tijd om de praktische ervaring te analyseren om het sokkelsysteem VX nog beter te maken.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: