text.skipToContent text.skipToNavigation

Programmering


Hebt u eindelijk besloten om te investeren in de energie-efficiëntie van uw productieapparatuur? Het probleem is: u staat voor de nieuwe pomp, de efficiënte ventilator of de nieuwste drive en alle bedieningselementen zijn: aan en uit?

 

Het programmeren en opzetten van nieuwe componenten is niet alledaags, omdat het afhankelijk is van de optimale integratie in bestaande systemen. Onze experts streven ernaar om het beste uit de bestaande configuratie te halen, zelfs zonder uitgebreide nieuwe installaties. Onze technici kennen de juiste functiemodule en integreren deze in uw besturingsprogramma door de juiste parameters in te stellen, zodat het systeem soepel en veilig werkt, energie bespaart en het CO2-verbruik vermindert.

 

Dit geldt zowel voor nieuwe systemen als voor de implementatie van individuele componenten of als onderdeel van re-engineeringprojecten, voor motion controllers, frequentieregelaars of servomotoren: ons team haalt ook het meeste uit uw systeem tijdens het programmeren.
 

Gebruik onze contactservice op deze pagina en neem onmiddellijk contact op met een van onze technici. We helpen u graag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Parametrisering
Tegenwoordig zijn hardware en software twee componenten van een eenheid die niet langer van elkaar kunnen worden gescheiden. Als gevolg hiervan is het niet langer voldoende om de fysieke wereld in de gaten te houden. Na het correct bekabelen en aansluiten van een component begint het afstemmen. Alleen de juiste instellingen in de software halen het meeste uit de systemen.
Lees hier verder
Pneumatische re-engineering
Onze re-engineering van uw pneumatische installatie begint met een inventarisatie. Daarbij kijken we allereerst naar de compressor. Vervolgens worden ook het leidingnetwerk, de koppelingen en de slangen die nodig zijn voor het aansturen van de pneumatische componenten gecontroleerd. Wanneer bepaalde componenten door nieuwe versies moeten worden vervangen, wordt dit in de rapportage vermeld.
lees hier verder
 • NEWS
  30.06.2020
  TIA Selection Tool
  Configureren in een handomdraai! Natuurlijk heeft u altijd de optimale configuratie nodig om uw project te plannen Voor uw toepassing bieden wij nu een naadloze integratie met de Siemens TIA-selectietool om alle projectplanners, beginners en experts te ondersteunen. Geen gedetailleerde portefeuillekennis nodig. TIA Selection Tool is beschikbaar als een geïntegreerd onderdeel van ons platform.
  Lees verder
 • NEWS
  19.03.2020
  Festo servo aandrijving
  Servo-aandrijving CMMT-AS/CMMT-ST en servo motor EMMT-AS. Compleet aandrijfsysteem, bestaande uit servo-aandrijving en servomotor, met naadloze connectiviteit in hardware en software
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: