text.skipToContent text.skipToNavigation

Duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid

Duurzame producten en productieproces

itsme stimuleert en realiseert efficiënt energiegebruik door het promoten en zelfgebruik van duurzame producten, systemen en oplossingen. We bieden onze oplossingen die een efficiënt energieverbruik stimuleren en die worden ondersteund door een 'groen' product. De sleutelfactoren van dergelijke oplossingen zijn energie-efficiënte producten en het efficiënte gebruik van onze processen en die van onze klanten.

Werknemers

itsme streeft naar groei door zelfontplooiing. We geloven dat we in een duurzame omgeving werken. itsme stimuleert en motiveert zijn medewerkers. Kwaliteit, karakter en individuele vaardigheden worden beloond tegen achtergrond of cultuur. We streven naar optimale veiligheid voor onze werkomgeving. Dit wordt gewaarborgd door een continu proces van evaluatie en verbetering, dat persoonlijke schade en ziekte minimaliseert.

Waarden

itsme is competent, toegewijd en innovatief. Wij zijn menselijk, eerlijk en onafhankelijk. We inspireren, stimuleren en zetten onze visie in daden.

Leveranciers en klanten

itsme bouwt voort op 'open' relaties met haar leveranciers waarin alle partijen op elkaar kunnen vertrouwen. Wij streven ernaar om, in overeenstemming met de wetgeving en algemene waarden en richtlijnen, op een eerlijke en oprechte manier zaken te doen met leveranciers. omdat dit product wordt gedistribueerd in overeenstemming met alle toepasselijke wetgeving inzake milieu, veiligheid en werkgelegenheid.

Kwaliteitsbeheersysteem

De processen binnen de organisatie van itsme worden geborgd door het ISO-gecertificeerde kwaliteitsmanagementsysteem. De processen van itsme zijn al geëvalueerd en indien nodig verbeterd of gewijzigd. Daarnaast worden periodiek interne en externe kwaliteitscontroles uitgevoerd.
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Kwaliteit
Wij zijn itsme: industriële technologie en levering voor mechanisch en elektrisch. Wij zijn een onafhankelijke, technische leverancier van zowel elektrische als mechanische producten, diensten en oplossingen, met een specifieke kracht in motion- en control toepassingen.
Lees hier verder
Onderneming
Wij ondersteunen onze klanten met het behalen van succes door de selectie en implementatie van elektrische en mechanische componenten en systemen, diensten en logistiek. Samen met onze technische ondersteuning zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.
Lees hier verder
Samenwerken met itsme Breemes
Bedankt voor je interesse in itsme Breemes. We zijn op zoek naar leveranciers en zakelijke partners die innovatieve, hoogwaardige producten, diensten en oplossingen bieden die onze klanten succesvol maken.
Lees hier verder
Contact
Onze klantadviseurs, technische specialisten en logistieke experts helpen u graag persoonlijk bij uw commerciële en technische problemen met betrekking tot onze elektrische en mechanische producten, diensten en oplossingen.
Lees hier verder