text.skipToContent text.skipToNavigation

Reparatie

 

Wat doet u met een defect product? Laat u het repareren of vervangen? En wat u ook kiest: hoeveel kost dat? Met onze service voor reparatie weet u vooraf waar u aan toe bent. We halen het product bij u op, laten het onderzoeken en bieden u een gericht voorstel met daarin meerdere opties. Laat u het product repareren? Dan verrekenen we de onderzoekskosten met de uiteindelijke prijs.  

 

Reparatie? Wij schakelen snel

Tijdens de reparatie van een product is itsme uw enige aanspreekpunt. Dat schakelt snel en zorgt ervoor dat we u telkens kunnen informeren over de laatste stand van zaken. Neem voor de reparatie van een product contact met ons op. We bellen u binnen één werkdag en sturen u daarna graag onze aanbieding.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

24 uurs service
Stilstand is wel het laatste waar u aan wilt denken. Zeker wanneer uw productie dag en nacht doorloopt. U geeft ongetwijfeld ruim baan aan predictive maintenance, al kan er altijd ergens iets misgaan. Vertrouw in dat geval op de 24-uursservice van itsme. We zijn altijd bereikbaar, schakelen snel en houden de impact van stilstand zo laag mogelijk.
lees hier verder
Technische werkplaats advisering
Hoe geavanceerd een machine in uw werkplaats ook is, hoe zit het met alles eromheen? Is er genoeg licht? Hebben u en uw collega’s alles bij de hand? En niet onbelangrijk: bent u voldoende beschermd? De beste werkomgeving is die waarin het de medewerker aan niets ontbreekt. Dus is het precies dát wat wij u bieden, met onze diensten voor de optimalisatie van uw werkplaats.
lees hier verder
  • NEWS
    26.06.2020
    Festo VHEF
    Handbediende kleppen zijn de meest directe manier om een proces te regelen. Het is de meest pure manier om bewegingen in gang te zetten met pneumatiek. Een voeding en de werkleiding is voldoende voor het hele proces. Hiermee vervalt dus de noodzaak voor kabels en sensoren om de gewenste beweging te regelen. De bediende plunjer schakelt het ventiel en triggert de volgende stap in het proces.
    Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: