text.skipToContent text.skipToNavigation

Configuratie


Bent u volledig op de hoogte van de doelstellingen, taken en functies van uw technische faciliteit, maar mist u de ervaring van het programmeren en opzetten van de componenten?

Machines en apparaten in productie of logistiek worden steeds complexer. Tegelijkertijd bieden veel controllers en visualisaties uitgebreide mogelijkheden voor het optimaliseren van processen en voorwaarden voor de betreffende toepassing. Zelfs als u het inefficiënt vindt om uren aan gebruikershandleidingen te besteden, kunt u overwegen een expert te raadplegen die de juiste configuratie van uw systeem met u bespreekt en vervolgens implementeert. We willen u graag helpen!

De praktijk leert ook dat veel machines hun werk doen, maar ver van perfect zijn. Onze servicemonteurs en technici controleren ook de instellingen op geïnstalleerde apparatuur. Op deze manier is het ook mogelijk om trillingen van motoren te voorkomen, om trajecten van lineaire assen te optimaliseren of om het energieverbruik te verminderen, zelfs wanneer het systeem draait.

Voor onze technici maakt het deel uit van hun dagelijkse werk om het meeste uit geïnstalleerde componenten te halen - voor een klein aantal eenheden maakt dit deel uit van onze gratis service. Om ervoor te zorgen dat alle systeemcomponenten optimaal zijn, zelfs voor grote projecten, plannen we al de professionele configuratie tijdens ontwikkeling en ontwerp.

​​​​​​​Na een eerste contact met onze technicus en de coördinatie van de reikwijdte van het project, zal ons team naar uw faciliteit komen en uw componenten configureren voor een perfecte interactie met het hele systeem.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Project calculatie
Houd je ervan om geblinddoekt te rijden? Wij niet! Vooral niet als het gaat om uw projecten! Vaak moeten retrofit-projecten of nieuwe installaties naast het dagelijkse werk worden gedaan. Het is duidelijk dat de een of de ander lijdt. Neem contact met ons op voor projectplanning, bereik en kostenbeheersing. En vaak presenteren we u alternatieve oplossingen, waar u niet aan hebt gedacht.
Lees hier verder
Parametrisering
Tegenwoordig zijn hardware en software twee componenten van een eenheid die niet langer van elkaar kunnen worden gescheiden. Als gevolg hiervan is het niet langer voldoende om de fysieke wereld in de gaten te houden. Na het correct bekabelen en aansluiten van een component begint het afstemmen. Alleen de juiste instellingen in de software halen het meeste uit de systemen.
Lees hier verder
 • NEWS
  09.06.2022
  ...zo laat als mogelijk, zo vroeg als noodzakelijk…
  Mico Pro is het innovatieve stroombewakingssysteem van Murrelektronik voor gebruik bij 12 en 24 VDC toepassingen met gepatenteerde uitschakeltechniek. Dankzij de modulaire opbouw is het systeem nauwkeurig op de gevraagde toepassing af te stemmen. Dit levert een bijzonder gunstig kosten-bateneffect op. Bovendien kunt u het systeem heel flexibel inzetten en neemt het bijzonder weinig ruimte in. De gepatenteerde uitschakelkarakteristiek zorgt ervoor dat uw machine optimaal inzetbaar blijft. Bijkomend voordeel: een geïntegreerd concept voor de potentiaalverdeling dat zorgt voor significante vermindering van bedrading in de schakelkast.
  Lees verder
 • NEWS
  12.05.2022
  Yes we can….met Phoenix
  Voor machine- en installatiebouwers die hun producten exporteren naar Noord-Amerika of binnen het geldingsbereik daarvan in het verkeer willen brengen, zijn de daar geldende wetten en voorschriften van toepassing. Een van de belangrijkste vakspecifieke normen naast de NEC is de NFPA 79. De NFPA 79 wordt om de drie jaar, aansluitend op de NEC herzien en neemt daarvan de vernieuwingen over.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: