text.skipToContent text.skipToNavigation

Flowmeting

 

Uitbreiding van uw productiecapaciteit vraagt om een scherpe blik op de compressor. Is die krachtig genoeg? Of heeft u een grotere of extra compressor nodig? Kies voor onze flowmeting en krijg zicht op uw investering. Over een periode van zeven dagen meten we uw totale luchtverbruik, analyseren we het stroomverbruik van uw compressor en achterhalen we hoeveel lucht u verspilt. Zo leggen we de basis voor een goed onderbouwd what-if-scenario, dat we uiteraard combineren met uitgebreid advies.

 

Ga voor inzicht met onze flowmeting. U ontvangt een:

 
 • Tijdelijk meetsysteem op locatie
 • Uitleg over het meetsysteem
 • Beoordeling van uw gehele leidingstelsel
 • Rapportage met daarin onze bevindingen
 • Advies van onze pneumatiekspecialist
 

Interesse?

We voeren de flowmeting uit met onze partner Integron, dat bij u op locatie het meetsysteem installeert en u voorziet van uitleg en instructies. Na de periode van zeven dagen haalt Integron het systeem bij u op en stuurt onze pneumatiekspecialist u het rapport met daarin onze bevindingen. Neem contact op voor meer informatie, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Pneumatische re-engineering
Onze re-engineering van uw pneumatische installatie begint met een inventarisatie. Daarbij kijken we allereerst naar de compressor. Vervolgens worden ook het leidingnetwerk, de koppelingen en de slangen die nodig zijn voor het aansturen van de pneumatische componenten gecontroleerd. Wanneer bepaalde componenten door nieuwe versies moeten worden vervangen, wordt dit in de rapportage vermeld.
lees hier verder
Persluchtcheck
Denkt u dat de persluchtcapaciteit van uw compressor(en) te laag is? Investeer niet direct in een nieuwe compressor. Laat ons eerst een persluchtcheck uitvoeren.
lees hier verder
 • NEWS
  15.06.2023
  Sick - FTMg: Flowsensor met energiemeting
  De thermische flowmeter FTMg meet gasflow, -temperatuur, procesdruk én energieverbruik: een kostenbesparend multitalent.
  Lees verder
 • NEWS
  01.08.2019
  Schneider Electric XIOT
  XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties. Of het nu gaat om het op afstand bewaken van het vulniveau van een perscontainer, het bewaken van de drukdrempel van een irrigatiesysteem, het doorgeven van de aan en uit status van externe installaties of het detecteren van open en dicht posities van beveiligde deuren,XIOT Cloud Connected Sensor van Telemecanique Sensors, de draadloze oplossing voor het verbinden van installaties met de cloud. Zelfs op de meest geïsoleerde locaties. Of het nu gaat om het op afstand bewaken van het vulniveau van een perscontainer, het bewaken van de drukdrempel van een irrigatiesysteem, het doorgeven van de aan en uit status van externe installaties of het detecteren van open en dicht posities van beveiligde deuren.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: