text.skipToContent text.skipToNavigation

Services Voor Het Levenseinde


Kent u de levenscyclus van uw productieapparatuur? Weet u wanneer de volgende interventie nuttig zal zijn en wanneer het absoluut noodzakelijk is om te voorkomen dat een productie stilvalt?

​​​​​​​Terwijl de meeste mechanische componenten tientallen jaren werken - uitgaande van één druppel olie - neemt de levensduur van moderne componenten voortdurend af. Dat kan vervelend zijn, maar dat brengt ook veel nieuwe functies in de operaties. Het verhogen van de vermogensdichtheid, flexibiliteit en eerder ongeziene functionaliteiten werken in overeenkomstige netwerken, wat een minimum aan hardwareprestaties en steeds kortere termijn software-updates vereist.

 

Organisatie van complexiteit

Voor de nieuwe uitdagingen van een complexer technologisch landschap, hebben we de juiste oplossing voor u: reserveer onze end-of-live-service. Na een grondige controle van uw apparatuur ontvangt u een offerte voor een raamcontract. Dit geeft aan dat we uw artikelstamgegevens bijhouden en up-to-date houden. U kunt vanuit uw kantoor gemakkelijk de huidige staat van uw machines en componenten controleren. Reserveonderdelen kunnen proactief worden geleverd en u ontvangt op tijd informatie over alternatieve oplossingen als directe vervangingen niet beschikbaar zijn. Vraag het vandaag nog aan een van onze vertegenwoordigers of technici. We bespreken de juiste oplossing per telefoon, via Skype-conferentie of bezoek ter plaatse en maken een individuele aanbieding. We kijken met u uit naar het project.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische Informatie updates
Waren uw prestaties de afgelopen jaren bovengemiddeld en is uw productieapparatuur gegroeid? Gefeliciteerd! Maar wacht... Denk er vandaag al aan hoe de toenemende complexiteit van uw apparatuur beheerst kan worden. Met onze service Technische informatie-updates beveilig je jezelf vanuit meerdere invalshoeken. Aan de ene kant blijf je op de hoogte als er nieuws is in de verwarrende wereld van industriële automatisering. Aan de andere kant bent u goed voorbereid op productwaarschuwingen, callbacks of veroudering.
Lees hier verder
Marktcheck en inkoop
Werkt uw team de klok rond om de uitdagingen van de dagelijkse productie op te lossen? Heeft u de tijd om voor de nieuwste technologische ontwikkelingen en trends te zorgen? Dit is precies de kern van uw taakomschrijving voor onze technici en ingenieurs. Vanwege ons brede scala aan leveranciers en producten investeren ze een groot deel van hun tijd in het up-to-date houden van de nieuwste technologie. Hoewel het soms een nieuwe interface is die wordt aangeboden voor ייn specifieke motor, is een andere keer het een firmware-update die nieuwe functionaliteiten ontgrendelt die kunnen worden gebruikt in meerdere projecten.
Lees hier verder
 • NEWS
  16.08.2023
  Siemens - Introduceert de nieuwe generatie frequentieregelaars
  Met de Sinamics G220 serie breidt Siemens haar portfolio aan frequentieregelaars verder uit. De serie bevat meerdere varianten, er is onder andere een IP55 variant toegevoegd en een Clean Power versie waarbij de harmonischen tot 97 procent gereduceerd kunnen worden zonder externe smoorspoelen. De Sinamics G220 frequentieregelaars positioneren zich als meest high-end en allround binnen het Siemens portfolio. Vele functies en componenten zijn standaard geïntegreerd of kunnen worden toegevoegd via de optiemodules, daardoor zijn de regelaars zeer flexibel en veelzijdig in te zetten. Toevoegingen als een IP55 variant, standaard 3C3 coating, bewaking van ATEX motoren en een encoder-input maken de regelaar geschikt voor uiteenlopende sectoren zoals: offshore, chemie-, olie- en gas, voedingsmiddelen, farmacie en automotive.
  Lees verder
 • NEWS
  11.07.2023
  nVent - CADDY Pyramid dak-gebaseerde draagsystemen
  Haal projectdeadlines en blijf binnen uw budget terwijl u werk van hoge kwaliteit levert met deze eenvoudig te installeren oplossingen.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: