text.skipToContent text.skipToNavigation

Connected Business


Professionals stellen zichzelf vaak de vraag: 'Kunnen we dit logistieke proces efficiënter en effectiever maken?' Connected Business van itsme geeft antwoord op die vraag. Connected Business zorgt er namelijk voor dat de verschillende interne processen binnen uw bedrijf op de gewenste wijze worden uitgevoerd: meer efficiënt en meer effectief. U zult versteld staan ​​van de kostenbesparingen die hierin kunnen worden gerealiseerd.


Connected Business optimaliseert uw fysieke productstroom en werkt mee aan de verbetering van uw financiële stroom en administratieve informatiestroom (zoals bestel- en planningsinformatie). Door de informatiestroom te automatiseren zorgen we voor een volmaakte uitwisseling van informatie tussen de verschillende delen van uw bedrijf. Deze automatisering brengt geen wijzigingen aan in het proces zelf, maar zal het zeker efficiënter maken en een aanzienlijke kostenreductie  met zich meebrengen.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Vendor Managed Inventory
Met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory (VMI) grijpt u nooit meer mis. Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen.
lees hier verder
Kitting
Kitting houdt de vaart erin. Meerdere artikelen komen samen in één kit, genummerd als één artikelnummer en samengesteld zoals u dat wilt. Een kit is dan ook bij uitstek een product op maat.
lees hier verder
Spare Parts Optimisation Service
SPOS staat voor Spare Parts Optimisation Service. Digitalisering van uw voorraad resulteert in één overzichtelijk bestand voor uw inkoop- of assetmanagementsysteem. Met SPOS van itsme heeft u direct toegang tot een helder gestructureerde opslag en indeling van uw magazijn en zal de zoektocht naar reserveonderdelen tot het verleden behoren.
lees hier verder
Zelfscanning
Houdt u zich bij voorkeur ook zo min mogelijk bezig met uw schroeven en bouten? Maak dan kennis met onze zelfscanoplossing en haar voordelen. Hiermee vereenvoudigt u de bestelprocedure van dergelijk klein materiaal en werkt u per product toe naar meer rendement en optimale beschikbaarheid.
lees hier verder
Klantspecifieke voorraad
Sommige artikelen moeten altijd beschikbaar zijn, ook wanneer zij niet tot het standaardassortiment van itsme behoren. In dat geval kunt u gebruik maken van de mogelijkheden voor een klantspecifieke voorraad. Op basis van afspraken over een minimale en maximale voorraad slaan wij uw artikelen op in ons distributiecentrum en zien wij toe op de juiste voorraadbesturing.
lees hier verder
Productinformatiediensten
Onze productinformatiediensten verbreden een Vendor Managed Inventory. Hiermee helpen wij u met het onderhouden en up-to-date houden van uw eigen artikeldatabase. Daardoor kunnen wij bijvoorbeeld automatisch uitloopproducten identificeren en snel alternatieven aanbieden die voldoen aan de drie F'en ('Form, Fit and Function') van het product.
lees hier verder
Eplan data service
Electrical engineers vertrouwen op EPLAN. Het platform geldt als de standaard voor module- en machinebouwers, vooral dankzij een door fabrikanten gevoede productdatabase. Engineers hebben zo volop keuze, al blijft het de vraag hoe ze binnen dat rijke aanbod tot de juiste materiaallijst komen. Hoe weten ze zeker dat wat ze nu kiezen straks ook daadwerkelijk leverbaar is én blijft?
lees hier verder
Technisch magazijnadvies
Goed, u weet wat er in uw magazijn ligt. Maar, weet u ook of uw magazijn optimaal is ingericht? Weet u of de voorraad daarin dusdanig is opgeslagen dat het u zo min mogelijk kost? Nee? Vraag dan om een technisch magazijnadvies van itsme. Uw technisch magazijn zal veranderen in een overzichtelijk logistiek centrum.
lees hier verder
Inzicht met onze tools
Wat leveren onze oplossingen u op? Welke is de beste voor uw organisatie? We begrijpen dat u eerst inzicht wilt. Gebundeld in een kostenbatenanalyse, die wij voor u realiseren met meerdere tools. Welke tool u kiest, is aan u. Maar dat inzicht, dat krijgt u altijd.
lees hier verder

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: