text.skipToContent text.skipToNavigation
 

Eaton’s mission
 


Eaton is een intelligent powermanagementbedrijf dat zich inzet voor het verbeteren van de kwaliteit van leven en het beschermen van het milieu voor mensen overal ter wereld. Eaton laat zich leiden door hun streven om op de juiste manier zaken te doen, duurzaam te opereren en hun klanten te helpen bij het beheren van energie ─ vandaag en tot ver in de toekomst. Door in te spelen op de wereldwijde trends van elektrificatie en digitalisering versnellen ze de overgang naar hernieuwbare energie en helpen ze 's werelds dringendste uitdagingen op het vlak van power management op te lossen.

Productgroepen

Bedienen en Signaleren
Eaton’s RMQ portfolio omvat o.a. drukknoppen, schakelaars, signaallampen, signaalzuilen, noodstopknoppen en voet- & slagdrukknoppen.
Bekijk producten
Nokkenschakelaars & Lastscheiders
Eaton’s krachtige, kwalitatief hoogwaardige en robuuste nokkenschakelaars en lastscheiders vormen een perfecte oplossing voor verscheidene toepassingen.
Bekijk producten
PLC’s, HMI’s & HMI-PLC’s
Eaton’s portfolio PLC’s, HMI’s en HMI-PLC’s omvat diverse PLC’s zoals de easyE4 stuurrelais / mini PLC’s en bedienpanelen van 3,5”-15”.
Bekijk producten
Motorstarters en Motorbeveiligingen
Eaton’s portfolio PKZ motorbeveiligingen en DIL magneetschakelaars bieden kwaliteit, efficiëntie, en duurzaamheid. Ze zijn nu ook verkrijgbaar met Push-in klemtechnologie.
Bekijk producten
Softstarters & Frequentieregelaars
Eaton’s uitgebreide portfolio aandrijfsystemen biedt energie-efficiënte motorbesturing conform de meest recente richtlijnen.
Bekijk producten
DIN Modulaire Componenten
Eaton’s DIN modulaire componenten omvatten alle installatieautomaten, aardlekschakelaars en vermogensautomaten.
Bekijk producten
 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws:

 • NEWS
  17.05.2024
  Eaton - Signaalzuil compact
  Eaton introduceert de meest recente innovatie op gebied van visuele akoestische signalering: de Signaalzuil Compact. Dit eenvoudige product biedt hoge zicht- en hoorbaarheid voor een hele reeks aan toepassingen. De zuil combineert de hoogst beschikbare industriële functionaliteit met kwaliteit en een strak compact design.
  Lees verder
 • NEWS
  22.04.2024
  Eaton - Nieuwe generatie XC204 modulaire PLC’s
  Eatons nieuwe generatie XC204 modulaire PLC’s biedt maximale functionaliteit op een minimale footprint van 104 x 29 x 80 mm. De PLC is een flexibele oplossing voor standaard automatiseringstaken zoals besturings- en regelfuncties. Hij komt perfect tot zijn recht in kleine tot middelgrote toepassingen bij seriematige machine- en systeembouw. Verschillende uitvoeringen van de XC204 zorgen ervoor dat elke automatiseerder van machines of processen verzekerd is van een passende oplossing voor zijn of haar specifieke uitdaging.
  Lees verder
 • NEWS
  11.10.2023
  Eaton - XH300
  Met de XH300 serie webpanels kun je eenvoudig en flexibel HTML 5 webcontent weergeven. Dankzij zeer snelle quad-processoren en een fors werkgeheugen vormt zelfs de meest complexe webcontent geen probleem voor Eaton’s nieuwe HMI-lijn. Een breed scala aan applicaties kan ermee worden bediend: van productiemachines en systeemapplicaties tot gebouwautomatiserings- en IoT-toepassingen. Het capacitieve multi-touchscreen van het webpanel is beschikbaar in drie maten. Dankzij de geïntegreerde Ethernet interface kan de gebruiker ook met andere webserver-apparaten verbinding maken.
  Lees verder
 • NEWS
  10.10.2023
  Eaton - PKE-communicatiemodule
  De PKE-communicatiemodule, die snel en eenvoudig in bestaande systemen kan worden geïntegreerd, biedt een open en gestandaardiseerde interface voor de veelgebruikte Modbus RTU-veldbus. Net zoals de basisapparaten eenvoudig kunnen worden uitgebreid via plug-in tripblokken, hoeft de PKE-communicatiemodule alleen maar op de motorbeveiligingsschakelaar te worden geplaatst waarna deze in een netwerk kan worden opgenomen. Hiermee kan niet alleen de volledige status van de motor, maar ook de stroomopname, en daarmee de energie van de motor gedetecteerd worden.
  Lees verder

Misschien vindt u deze succesverhalen ook interessant:

 • TESTIMONIAL
  26.05.2021
  Grip op je productieproces
  De bevoorrading van zorginstellingen is vaak prima geregeld. Aan de achterzijde, in het bijzonder waar het de hygiëneprocessen betreft, is er soms nog ruimte voor verbetering. Met die gedachte ging Jop van Haaren, directeur en eigenaar van Less2Care uit Raalte, ruim tien jaar geleden aan de slag. Het resultaat? De VacuSan: een geautomatiseerde oplossing voor het veilig vacumeren en afvoeren van gebruikt incontinentiemateriaal. De elektronische onderdelen van het besturingssysteem worden als kit – een klantspecifiek samengesteld pakket – door itsme geleverd. “Als klant heb je er dan geen omkijken meer naar”.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  07.05.2021
  Wanneer tijdsdruk de agenda beheert
  Ontwerp en aflevering van industriële turnkeyprojecten, het automatiseren van besturingssystemen; Mario Claes, eigenaar van Etec Systems in Balen \(België\), put hiervoor al veertien jaar uit een continu groeiende bron aan ervaring. Elke situatie legt weer unieke uitdagingen bloot. Elke oplossing draagt bij aan een bredere kennis
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  04.03.2021
  Duurzaam tot aan het plafond
  Aan de rand van Hengelo-Zuid krijgen tonnen afval jaarlijks een nieuwe bestemming. Door verbranding, scheiding en compostering worden er energie en grondstoffen gewonnen die hun weg terug naar de samenleving vinden. Met de warmte die vrijkomt bij de verbranding wekt Twence bijvoorbeeld elektriciteit op, genoeg om ongeveer de helft van alle Twentse huishoudens van stroom te voorzien. Om de continuïteit van alle centrales te garanderen, houden operators regelmatig controlerondes door de installaties, waarbij goed zicht belangrijk is. Bij de overstap van TL-verlichting naar LED riep Twence de hulp in van itsme.
  Lees verder
 • TESTIMONIAL
  03.03.2021
  Heldere communicatie is het halve werk
  eReM legt complete elektra aan voor nieuwe scheepswerf in Kenia Soms lijkt een project al van voor tot achter geregeld. Maar wat als je als organisatie last-minute gevraagd wordt om te laten zien wat je kunt? Bij eReM uit Zwijndrecht kunnen ze erover meepraten. Mede dankzij een ijzersterke offerte overtuigden ze hun eindklant – een internationaal opererende, Nederlandse scheepsbouwer – met hen in zee te gaan. Letterlijk in dit geval, gezien het de aanleg betrof van het complete elektrische gedeelte van een nieuwe scheepswerf in Kenia; de onderdelen werden per zeevracht verscheept. De uitdaging? In het voortraject moet alles 100% kloppen. Dat vroeg om een grondige voorbereiding, waarbij eReM op steun van itsme kon rekenen.
  Lees verder