text.skipToContent text.skipToNavigation

Sourcing

 

Ooit zorgde een klein deel van het assortiment bij veel bedrijven voor de meeste omzet. Hoe anders is dat nu, in een tijd waarin het internet ervoor zorgt dat we minder kopen van meer producten. Long tail heeft de toekomst. En daar springen we bij itsme op in, door voor u binnen en buiten ons enorme assortiment juist dat product te vinden waar u naar zocht. Klantspecifiek, via sourcing op maat.


Zodat uw product wérkt

Sourcing door itsme bespaart u tijd. Zelf zoeken naar een product is er niet meer bij – dat doen wij. U ervaart het gemak van slechts één aanspreekpunt en zult merken dat een bestelling bij ons verder gaat dan alleen zoeken en leveren. We zijn een navigator, kennen de artikelen en weten wat die kunnen in welke situatie. Daardoor kopen we niet alleen voor de beste prijs in, maar zorgen we er ook voor dat producten daadwerkelijk voldoen aan uw eisen en specificaties. Dat meedenken doen we heel bewust. We weten dat ook u te maken heeft met internationale concurrentie. Dus handelen wij daarnaar, als long-tail-leverancier voor uw organisatie.


​​​​​​​Vraag uw gratis intake aan

Wilt u meer weten over sourcing door itsme? Na een gratis telefonisch intake gesprek met één van onze experts heeft u de voordelen en mogelijkheden helder op een rij. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Leveranciersreductie
Uw project moet op tijd starten. Dat klinkt makkelijker gezegd dan gedaan, zeker wanneer u zelf achter alle benodigde onderdelen aan moet gaan. Vaak heeft u te maken met tientallen leveranciers. En dat nog los van de bijbehorende administratie en druk op onder meer uw goederenontvangst en magazijn. Dat kan anders, met supplier reduction door itsme.
lees hier verder
Standaardisatie
Hoe minder handling industrieel eindgebruikers hebben, hoe meer efficiency ze ervaren. Wie weet, gebruikt u nu voor productgroepen meerdere merken. Inkoop en beheer vragen dan al snel veel van uw administratie en logistiek. Stel dat u al die handelingen achterwege kunt laten. Bijvoorbeeld door onnodige variatie terug te brengen en de voordelen van geharmoniseerde pakketten te benutten. Hoeveel zou u kunnen besparen?
lees hier verder
 • NEWS
  04.06.2020
  Festo OVEL
  De nieuwe compacte vacuüm generator OVEL van Festo is ontwikkeld voor het efficiënt en decentraal opwekken van vacuüm. Door de modulaire opbouw is hij nauwkeurig af te stemmen op de specifieke applicatie. Bovendien beschikt de lichtgewicht generator over een analoge druksensor waarvan de waarden met behulp van een SCDN signaalomzetter zichtbaar zijn te maken.
  Lees verder
 • NEWS
  30.04.2020
  Rittal sokkelsysteem VX
  Het nieuwe sokkelsysteem VX is sinds twee jaar op de markt. Dus het is tijd om de praktische ervaring te analyseren om het sokkelsysteem VX nog beter te maken.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: