text.skipToContent text.skipToNavigation

Second Opinion


U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.


Onderbouwd rapport

Gaat u akkoord met onze aanbieding, dan beoordelen we het ontwerp en lichten we onze bevindingen toe. Klopt het bestaande ontwerp, dan geven we aan waarom. Uiteraard doen we dit ook wanneer het ontwerp volgens ons kan verbeteren. In dat geval bieden wij u een alternatief voor uw verlichtingsoplossing. Benieuwd naar hoe zo’n rapport eruitziet? Bekijk een voorbeeld. 


Bel met onze experts

Interesse in een second opinion voor een lichtontwerp? Na een gratis Skype-sessie met één van onze experts kent u de voordelen voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Kalibratie
Wat vertelt een waarde u? In hoeverre komen de gegevens over bijvoorbeeld druk en temperatuur overeen met de daarvoor geldende standaard? U wilt duidelijkheid – en daarmee ook zekerheid. Vraag ons daarom naar de kalibratie van uw meetapparatuur. U vergelijkt uw output met de daarvoor bekende waarde en interpreteert uw metingen op de juiste manier.
lees hier verder
Energie check
Kostenreductie, minder uitstoot van CO2: u heeft goede redenen om te besparen op energie. Maar waar begint u in de wereld van industriële automatisering? Hoe achterhaalt u waar een installatie de meeste energie verbruikt? Vraag ons naar een energy check. We meten uw energieverbruik, delen dat in per onderdeel of gebied en leggen onze bevindingen gestructureerd vast. Zo ontstaat een gedetailleerd overzicht. En ontdekt u met welke maatregelen u straks het meeste bespaart.
lees hier verder
  • NEWS
    01.10.2019
    Philips LED High-Bay
    De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.
    Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: