text.skipToContent text.skipToNavigation

Second Opinion


U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Wij beoordelen graag uw bestaande lichtontwerp, ongeacht of het gaat om uw eventuele investering of de technische specificaties van de verlichting. Na ontvangst van de benodigde documentatie sturen we u kosteloos, binnen één week, een aanbieding voor een rapportage.


Onderbouwd rapport

Gaat u akkoord met onze aanbieding, dan beoordelen we uw lichtontwerp en lichten we onze bevindingen toe. Klopt het bestaande ontwerp, dan geven we aan waarom het klopt. Is het voor verbetering vatbaar, dan maken wij duidelijk hoe en waarom het beter kan. In dat geval bieden wij u een alternatief voor uw verlichtingsoplossing. Benieuwd hoe zo’n rapport eruitziet? Vraag het gerust! 


Bel met onze experts

Wilt u een second opinion over uw lichtontwerp? Wilt u weten wat de voordelen voor úw organisatie zullen zijn? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Kalibratie
Wat vertelt een waarde u? In hoeverre komen de gegevens over bijvoorbeeld druk en temperatuur overeen met de daarvoor geldende standaard? U wilt duidelijkheid – en daarmee ook zekerheid. Vraag ons daarom naar de kalibratie van uw meetapparatuur. U vergelijkt uw output met de daarvoor bekende waarde en interpreteert uw metingen op de juiste manier.
lees hier verder
Energie check
Kostenreductie, minder uitstoot van CO2: u heeft goede redenen om te besparen op energie. Maar waar begint u in de wereld van industriële automatisering? Hoe achterhaalt u waar een installatie de meeste energie verbruikt? Vraag ons naar een energy check. We meten uw energieverbruik, delen dat in per onderdeel of gebied en leggen onze bevindingen gestructureerd vast. Zo ontstaat een gedetailleerd overzicht. En ontdekt u met welke maatregelen u straks het meeste bespaart.
lees hier verder
 • NEWS
  12.04.2023
  Sylvania – De waterdichte IP66 totaaloplossing van Resisto
  Resisto, de reeks waterdichte armaturen van Sylvania, blinkt uit in kwaliteit, biedt verbeterd installatiegemak en functionaliteit, en helpt meer energie te besparen.
  Lees verder
 • NEWS
  01.10.2019
  Philips LED High-Bay
  De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: