text.skipToContent text.skipToNavigation

Project Ontwerp


In theorie is het voor iedereen duidelijk: een goed project begint met een duidelijke projectdefinitie. De strategische organisatie van ideeën, het benodigde materiaal en de noodzakelijke processen maken hier deel van uit om de doelen te bereiken. Ervaren projectmanagers weten dit en zetten al in deze vroege fase genoeg energie in om valkuilen te voorkomen en hebben vanaf het begin kritieke succesfactoren in gedachten. 

​​
​​​​​​​Hoe groter, hoe belangrijker

Zeker, voor kleinere projecten, "we zijn het gewend om het op deze manier te doen", werkt zowel voor de ervaren medewerker als voor ons technische team, maar voor grotere investeringen is het essentieel om deze eerste stappen professioneel aan te pakken. Ons ervaren team kent de knelpunten en ondersteunt u graag met de nodige stappen.

​​​​​​​Bel ons en we bespreken per telefoon of op uw locatie, uit welke deelstappen het project bestaat, op welke plaatsen we u kunnen ondersteunen en in hoeverre de samenwerking moet worden bereikt. Aan het einde is er een team dat vanaf het begin goed is afgestemd en dat de gegeven doelen veilig bereikt. Het spreekt voor zich dat een uitgebreide documentatie en een duidelijke oplevering daar deel van uitmaken. We verheugen ons op uw vragen!

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Project calculatie
Houd je ervan om geblinddoekt te rijden? Wij niet! Vooral niet als het gaat om uw projecten! Vaak moeten retrofit-projecten of nieuwe installaties naast het dagelijkse werk worden gedaan. Het is duidelijk dat de een of de ander lijdt. Neem contact met ons op voor projectplanning, bereik en kostenbeheersing. En vaak presenteren we u alternatieve oplossingen, waar u niet aan hebt gedacht.
Lees hier verder
Configuratie
Bent u volledig op de hoogte van de doelstellingen, taken en functies van uw technische faciliteit, maar mist u de ervaring van het programmeren en opzetten van de componenten? Machines en apparaten in productie of logistiek worden steeds complexer. Tegelijkertijd bieden veel controllers en visualisaties uitgebreide mogelijkheden voor het optimaliseren van processen en voorwaarden voor de betreffende toepassing. Zelfs als u het inefficiënt vindt om uren aan gebruikershandleidingen te besteden, kunt u overwegen een expert te raadplegen die de juiste configuratie van uw systeem met u bespreekt en vervolgens implementeert. We willen je graag helpen!
Lees hier verder
 • NEWS
  16.08.2023
  Siemens - Introduceert de nieuwe generatie frequentieregelaars
  Met de Sinamics G220 serie breidt Siemens haar portfolio aan frequentieregelaars verder uit. De serie bevat meerdere varianten, er is onder andere een IP55 variant toegevoegd en een Clean Power versie waarbij de harmonischen tot 97 procent gereduceerd kunnen worden zonder externe smoorspoelen. De Sinamics G220 frequentieregelaars positioneren zich als meest high-end en allround binnen het Siemens portfolio. Vele functies en componenten zijn standaard geïntegreerd of kunnen worden toegevoegd via de optiemodules, daardoor zijn de regelaars zeer flexibel en veelzijdig in te zetten. Toevoegingen als een IP55 variant, standaard 3C3 coating, bewaking van ATEX motoren en een encoder-input maken de regelaar geschikt voor uiteenlopende sectoren zoals: offshore, chemie-, olie- en gas, voedingsmiddelen, farmacie en automotive.
  Lees verder
 • NEWS
  19.07.2023
  Eaton - Nieuwe configuratie software voor Halyester
  De Eaton configurator xEnergy betreft geavanceerde software voor het ontwerpen van Eaton verdeelsystemen, inclusief hoofdrailsystemen en een uitgebreid assortiment van beveiliging- en schakelcomponenten. Sinds januari 2023 bevat de configurator ook het modulaire kunststoffen verdeelsysteem Halyester. Wie werkt in de elektrotechniek kent ons kunststoffen verdeelsysteem Halyester. Door de uitstekende eigenschappen en veelzijdigheid wordt het systeem toegepast in veel segmenten, zoals de industrie, petrochemie, utiliteit, bouw, agricultuur, infrastructuur en machinebouw.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: