text.skipToContent text.skipToNavigation

Project Ontwerp


In theorie is het voor iedereen duidelijk: een goed project begint met een duidelijke projectdefinitie. De strategische organisatie van ideeën, het benodigde materiaal en de noodzakelijke processen maken hier deel van uit om de doelen te bereiken. Ervaren projectmanagers weten dit en zetten al in deze vroege fase genoeg energie in om valkuilen te voorkomen en hebben vanaf het begin kritieke succesfactoren in gedachten. 

​​
​​​​​​​Hoe groter, hoe belangrijker

Zeker, voor kleinere projecten, "we zijn het gewend om het op deze manier te doen", werkt zowel voor de ervaren medewerker als voor ons technische team, maar voor grotere investeringen is het essentieel om deze eerste stappen professioneel aan te pakken. Ons ervaren team kent de knelpunten en ondersteunt u graag met de nodige stappen.

​​​​​​​Bel ons en we bespreken per telefoon of op uw locatie, uit welke deelstappen het project bestaat, op welke plaatsen we u kunnen ondersteunen en in hoeverre de samenwerking moet worden bereikt. Aan het einde is er een team dat vanaf het begin goed is afgestemd en dat de gegeven doelen veilig bereikt. Het spreekt voor zich dat een uitgebreide documentatie en een duidelijke oplevering daar deel van uitmaken. We verheugen ons op uw vragen!

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Project calculatie
Houd je ervan om geblinddoekt te rijden? Wij niet! Vooral niet als het gaat om uw projecten! Vaak moeten retrofit-projecten of nieuwe installaties naast het dagelijkse werk worden gedaan. Het is duidelijk dat de een of de ander lijdt. Neem contact met ons op voor projectplanning, bereik en kostenbeheersing. En vaak presenteren we u alternatieve oplossingen, waar u niet aan hebt gedacht.
Lees hier verder
Configuratie
Bent u volledig op de hoogte van de doelstellingen, taken en functies van uw technische faciliteit, maar mist u de ervaring van het programmeren en opzetten van de componenten? Machines en apparaten in productie of logistiek worden steeds complexer. Tegelijkertijd bieden veel controllers en visualisaties uitgebreide mogelijkheden voor het optimaliseren van processen en voorwaarden voor de betreffende toepassing. Zelfs als u het inefficiënt vindt om uren aan gebruikershandleidingen te besteden, kunt u overwegen een expert te raadplegen die de juiste configuratie van uw systeem met u bespreekt en vervolgens implementeert. We willen je graag helpen!
Lees hier verder
 • NEWS
  23.01.2023
  Bedien je van Mitsubishi's panelen voor optimale productieprocessen
  Vooruitgang in technologie verandert de manier waarop bijna elke industrie opereert. Om concurrerend op de markt te blijven, zijn fabrikanten voortdurend op zoek naar de nieuwste en beste innovaties, strategieën en systemen. De toenemende vraag naar IoT oplossingen als toegankelijke informatie op alle niveaus, voorspellend en preventief onderhoud, mobile en cloud solutions, security, naadloze integratie, plug & play etc. zijn vaak duur en complex.
  Lees verder
 • NEWS
  21.10.2022
  Functie-uitbreiding op PLCnext controllers met een left-side safety module van Phoenix
  De SPLC 1000 is ontwikkeld als een speciale veiligheidscontroller die voornamelijk gebruikt wordt in een gedistribueerd veiligheidssysteem. De nieuwe module maakt gebruik van het black channel-principe om te communiceren met andere Profisafe-apparaten. Deze veiligheidscontroller kan naadloos worden geïntegreerd in het open ecosysteem van de PLCnext-Technology.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: