text.skipToContent text.skipToNavigation

Klantspecifieke Voorraad


Sommige artikelen moeten altijd beschikbaar zijn, ook wanneer zij niet tot het standaardassortiment van itsme behoren. In dat geval kunt u gebruik maken van de mogelijkheden voor een klantspecifieke voorraad. Op basis van afspraken over een minimale en maximale voorraad slaan wij uw artikelen op in ons distributiecentrum en zien wij toe op de juiste voorraadsturing.


Bel met onze experts

Een klantspecifieke voorraad versoepelt het verloop van uw project. Benieuwd naar de voordelen voor uw organisatie? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Kitting
Kitting houdt de vaart erin. Meerdere artikelen komen samen in één kit, genummerd als één artikelnummer en samengesteld zoals u dat wilt. Een kit is dan ook bij uitstek een product op maat.
lees hier verder
Vendor Managed Inventory
Met onze oplossingen voor Vendor Managed Inventory (VMI) grijpt u nooit meer mis. Terwijl u zich richt op uw core business, beheert itsme de voorraad in uw magazijn. We vullen de voorraad tijdig aan en verkleinen zo het risico op bandstilstand en productievertragingen.
lees hier verder
 • NEWS
  26.06.2020
  Festo VHEF
  Handbediende kleppen zijn de meest directe manier om een proces te regelen. Het is de meest pure manier om bewegingen in gang te zetten met pneumatiek. Een voeding en de werkleiding is voldoende voor het hele proces. Hiermee vervalt dus de noodzaak voor kabels en sensoren om de gewenste beweging te regelen. De bediende plunjer schakelt het ventiel en triggert de volgende stap in het proces.
  Lees verder
 • NEWS
  30.04.2020
  Rittal sokkelsysteem VX
  Het nieuwe sokkelsysteem VX is sinds twee jaar op de markt. Dus het is tijd om de praktische ervaring te analyseren om het sokkelsysteem VX nog beter te maken.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: