text.skipToContent text.skipToNavigation

Design

 

Blijkt na een site survey nieuwe verlichting in en rondom uw bestaande fabriek rendabel? Of wilt u licht optimaal laten renderen op uw nieuwe locatie? Met een design door itsme werkt u gestructureerd toe naar de gewenste of vereiste lichtsituatie. We ontwerpen en berekenen, maken onderscheid tussen de functie van ruimtes en houden rekening met specifieke normen.

 

Licht op uw rendement

Met ons design ziet u wat concreet nodig is, welke investering dat vraagt én wat die u oplevert. Ons lichtplan zet alle berekeningen en lichtniveaus helder op een rij en omvat onder andere plattegronden, 3D-visualisaties en een bill of quantities. We bieden u optioneel AutoCAD-tekeningen en 3D-rendering en kunnen de levering van materialen commercieel aantrekkelijk verzorgen via een itsme-verkooppunt. Ons design is dan ook de basis voor een gerichte offerteaanvraag bij installateurs.

 

Bel met onze experts

itsme verzorgt lichtdesigns voor bestaande en nieuwe productielocaties. Heeft u interesse in een site survey? Na een gratis telefoongesprek met één van onze experts kent u de voordelen voor uw organisatie. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
lees hier verder
Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
lees hier verder
  • NEWS
    01.10.2019
    Philips LED High-Bay
    De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.
    Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: