text.skipToContent text.skipToNavigation

Ontwerp


Is na een site survey gebleken dat nieuwe verlichting in en rondom uw bestaande fabriek rendabel is? Of heeft u een nieuwe locatie waar u licht optimaal wil laten renderen? Met een ontwerp van itsme werkt u gestructureerd toe naar de gewenste of vereiste lichtsituatie. Wij ontwerpen, doen de nodige berekeningen en houden daarbij rekening met specifieke normen en de verschillende functies van ruimtes.

 

Renderend licht

Uit ons ontwerp blijkt wat concreet nodig is, welke investering dat vraagt én wat die u oplevert. In het ontwerp staan alle berekeningen en lichtniveaus duidelijk op een rij en vindt u onder meer plattegronden, 3D-visualisaties en een stuklijst (BoQ). Optioneel bieden wij u AutoCAD-tekeningen en 3D-rendering. Ook kunnen wij de levering van materialen commercieel aantrekkelijk verzorgen via een itsme-verkooppunt. Ons ontwerp is dan ook de basis voor een gerichte offerteaanvraag bij installateurs

 

Bel met onze experts

itsme verzorgt lichtontwerpen voor bestaande en nieuwe productielocaties. Geïnteresseerd? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Second opinion
U gaat voor zekerheid, ook wanneer het gaat om de toekomstige verlichting op uw productielocatie. Dus beoordelen we graag een bestaand lichtontwerp, ongeacht of het nu gaat om uw toekomstige investering of de technische specificaties van de verlichting. Nadat we de documentatie van u hebben ontvangen, beoordelen we of die volledig is en sturen we u binnen één week een kosteloze aanbieding voor een rapportage.
lees hier verder
Lighting Technology
Zuinige en duurzame verlichting helpt u besparen. Maar waar begint u voor uw productielocatie? Wat levert een investering in nieuwe verlichting u op en hoe snel verdient die zich terug? Binnen het enorme aanbod aan verlichtingsoplossingen is het prettig wanneer u kunt uitgaan van onafhankelijk advies. Gebaseerd op ervaring en best practices – precies zoals itsme Lighting Technology die biedt.
lees hier verder
  • NEWS
    01.10.2019
    Philips LED High-Bay
    De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.
    Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: