text.skipToContent text.skipToNavigation

OCI Punchout-Koppeling

 

Het online zoeken, vinden en selecteren van producten kan een tijdrovend proces zijn. Hoe zit het met de voorraadgegevens van een product? Zijn de prijsafspraken up-to-date? En wat is de levertijd? Zonder realtime inzicht kost productonderhoud u onnodig veel tijd. En dat terwijl u zich veel liever op uw core business richt.

 

Altijd de laatste informatie

Ervaar het gemak van realtime productinformatie, met een OCI punchout-koppeling tussen uw inkoopsysteem en ons webplatform. OCI staat voor Open Catalog Interface en precies dat is wat de koppeling u oplevert. U koppelt onze online productcatalogus direct aan uw eigen inkoopsysteem en vult daar uw winkelwagen. En terwijl u dat doet, ziet u meteen de laatste gegevens bij elk van de pakweg 1,6 miljoen producten in onze shop. Volledig én actueel.

 

Profiteer van leveranciersreductie

Een OCI punchout-koppeling bezorgt u tijdwinst. Bovendien ervaart u de voordelen van leveranciersreductie, zoals één gebundelde bestelling en een overzichtelijk en soepel bestelproces. Benieuwd naar wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op, we bellen u binnen één werkdag voor een telefonische afspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

EDI verbinding
Internationale concurrentie zet elke machinefabrikant op scherp. Zo ook op de inkoopafdeling, waar efficiency meer dan ooit het verschil maakt. Neem bijvoorbeeld de invoer van een orderregel: een taak van een minuut, maar met tienduizenden keren op jaarbasis al snel een fikse kostenpost. Ook bij u? Vraag ons naar een EDI-koppeling. U zet minuten om in seconden en profiteert zo keer op keer.
lees hier verder
Transactie integratie
Bij itsme vinden we systeemintegratie vooral leuk. Dat menen we écht – en niet zomaar. We houden van de combinatie van kennis en technologie en zetten die graag in voor onze klanten. Bovendien is daar telkens weer het resultaat in korte tijd. Zo behaalden sommige van onze klanten voor hun transactieverwerking een kostenreductie van maar liefst 75%. Zulke successen, daarvan worden wij enthousiast. U ook?
lees hier verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: