text.skipToContent text.skipToNavigation

Tendering Support

 

Met verlichting heeft uw inkoopafdeling doorgaans weinig van doen. Dus is het maar de vraag hoe u ons design wilt realiseren. Besteedt u daar zelf uw kostbare tijd aan? Of vertrouwt u liever op een adviseur, voor wie verlichting wél een primair proces is? Benut onze tendering support. Terwijl wij u volledig ondersteunen, behoudt u uw focus. Een rendabel idee.  

 

Alles voor uw lichtproject

Met tendering support bundelen we alles wat nodig is voor de realisatie van uw lichtproject. We zetten aanbestedingen uit voor goederen en installateurs en maken een merkvergelijking. Verder onderzoeken wij of uw producten binnen subsidieregelingen vallen. We duiken in de beschikbaarheid van goederen, spreken met de fabrikant af wanneer hij die levert en staan op de leverdatum bij u op locatie voor een goods conformity check. En dat we vertrouwelijk omgaan met uw gegevens? Dat spreekt voor zich.

 

Bel met onze experts

Vraag ons naar de tendering support voor uw nieuwe lichtinstallatie. U ontvangt één overzichtelijk tenderdocument en maakt daarmee snel en onderbouwd uw keuze voor merk, product en installateur. Interesse? Neem contact op en maak een afspraak voor een gratis Skype-sessie met één van onze lichtexperts. We bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Subsidie support
Uw investering in verlichting betaalt zich terug. Zéker wanneer u gebruik kunt maken van subsidie en zo de terugverdientijd verkort. Maar hoe komt u hiervoor in aanmerking? Wat moet u aanleveren? Met subsidy support door itsme Lighting Technology hoeft u hier zelf niet achteraan. In plaats daarvan bespaart u tijd. En profiteert u vooral van een succesvolle aanvraag.
lees hier verder
Ontwerp
Blijkt na een site survey nieuwe verlichting in en rondom uw bestaande fabriek rendabel? Of wilt u licht optimaal laten renderen op uw nieuwe locatie? Met een design door itsme werkt u gestructureerd toe naar de gewenste of vereiste lichtsituatie. We ontwerpen en berekenen, maken onderscheid tussen de functie van ruimtes en houden rekening met specifieke normen.
lees hier verder
  • NEWS
    01.10.2019
    Philips LED High-Bay
    De Philips Ledinaire-serie omvat een selectie van populaire kant-en-klare LED-armaturen die niet alleen geleverd worden met het hoge kwaliteitsniveau van Philips maar ook met een scherpe prijs. Betrouwbaar, energiezuinig en betaalbaar – precies wat u nodig hebt.
    Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: