text.skipToContent text.skipToNavigation

Partner met itsme Breemes


Het succes van onze klanten staat centraal. Daarvoor werken we samen met partners die innovatieve kwaliteitsproducten en -merken voeren op het gebied van schakelmateriaal, besturingstechniek, aandrijftechniek, schakelkasten en verbindingstechniek, meten en signaleren, kabels en kabeldraagsystemen, verlichting, pneumatiek, veiligheid en werkomgeivng, gereedschappen en machines, bevestigingsmiddelen en kleefstoffen.

Wij voegen daar zelf 140 jaar aan technische expertise aan toe op het gebied van zowel elektrische als mechanische componenten, diensten en oplossingen met een uitstekend georganiseerd centraal magazijn in Raamsdonksveer en een sterk netwerk van 10 verkoopkantoren verspreid over Nederland.

​​​​​​​Bent u benieuwd hoe wij elkaar als zakelijk partner kunnen versterken, zodat onze klanten daar maximaal van profiteren? Neem dan nu contact met ons op.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Leveranciers verantwoordelijkheid
Als value-add distributeur streven wij naar een langdurige, strategische relatie met onze leverancier om ideeën uit te werken en onze klanten te laten slagen.
Lees hier verder
Over ons
In 2010 nam de internationale itsme-groep itsme: Industrial Technology en Suppply for Mechanical and Electrical de leiding over Breemes. Als gevolg hiervan is het aanbod van technische en logistieke diensten bij Breemes uitgebreid. Bovendien biedt de samenwerking met onze zusterbedrijven in Nederland, Belgiė, Roemeniė: internationaal overeengekomen contractuele overeenkomsten, geavanceerde tech en Spanje onze klanten voordelen zoalsnische oplossingen en het delen van de beste industriėle praktijken.
Lees hier verder
Contact
Onze klantadviseurs, technische specialisten en logistieke experts helpen u graag persoonlijk bij uw commerciële en technische problemen met betrekking tot onze elektrische en mechanische producten, diensten en oplossingen.
Lees hier verder
Onderneming
Wij ondersteunen onze klanten met het behalen van succes door de selectie en implementatie van elektrische en mechanische componenten en systemen, diensten en logistiek. Samen met onze technische ondersteuning zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.
Lees hier verder

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: