text.skipToContent text.skipToNavigation

Parametrisering


Tegenwoordig zijn hardware en software twee componenten van een eenheid die niet langer van elkaar kunnen worden gescheiden. Als gevolg hiervan is het niet langer voldoende om de fysieke wereld in de gaten te houden. Na het correct bekabelen en aansluiten van een component begint het afstemmen. Alleen de juiste instellingen in de software halen het meeste uit de systemen.

 

We kijken naar alle bedrijfsparameters!

Profiteer van onze jarenlange ervaring, niet alleen bij de leverancieronafhankelijke aanschaf van uw automatiseringsapparatuur. Onze technici helpen u ook graag bij het instellen van de componenten en hun verstandige integratie in het bestaande systeemlandschap. We optimaliseren ook alle bedrijfsparameters voor uw geïnstalleerde basis, zodat uw productie veilig, efficiënt en stil verloopt - zonder voortdurend verstoringen of wegdrijven van het optimale werkpunt te veroorzaken.

 

Als je de indruk hebt dat een ventilator te hard draait of je herhaaldelijk systeemcrashes tegenkomt in de productie of onverklaarbaar hoog energieverbruik in units hebt, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij nemen de configuratie van uw productieapparatuur over en ontwikkelen de juiste maatregelen in het team van experts en bieden oplossingen.

 

Vraag het de expert die hardware en software kent.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Configuratie
Bent u volledig op de hoogte van de doelstellingen, taken en functies van uw technische faciliteit, maar mist u de ervaring van het programmeren en opzetten van de componenten? Machines en apparaten in productie of logistiek worden steeds complexer. Tegelijkertijd bieden veel controllers en visualisaties uitgebreide mogelijkheden voor het optimaliseren van processen en voorwaarden voor de betreffende toepassing. Zelfs als u het inefficiënt vindt om uren aan gebruikershandleidingen te besteden, kunt u overwegen een expert te raadplegen die de juiste configuratie van uw systeem met u bespreekt en vervolgens implementeert. We willen je graag helpen!
Lees hier verder
Project calculatie
Houd je ervan om geblinddoekt te rijden? Wij niet! Vooral niet als het gaat om uw projecten! Vaak moeten retrofit-projecten of nieuwe installaties naast het dagelijkse werk worden gedaan. Het is duidelijk dat de een of de ander lijdt. Neem contact met ons op voor projectplanning, bereik en kostenbeheersing. En vaak presenteren we u alternatieve oplossingen, waar u niet aan hebt gedacht.
Lees hier verder
 • NEWS
  01.09.2022
  Goed voorbereid
  Je denkt misschien: “als mijn frequentieregelaar uitvalt, bestel ik meteen een nieuwe”. Maar is een één op één vervanger nog wel leverbaar? Op welk moment wil je over deze informatie beschikken? Wanneer de productie stilstaat, of wellicht ietsje eerder? Je staat er misschien niet bij stil, maar een Danfoss frequentieregelaar gaat vaak langer dan 10 jaar mee.
  Lees verder
 • NEWS
  20.04.2021
  Van lucht naar beter
  Het remote I/O systeem CPX-AP-I van Festo is ontwikkeld om uiteenlopende I/O modules en \(zelfs bestaande\) ventielterminals eenvoudig te integreren met de belangrijkste PLC systemen via de meest gebruikte veldbussen. Daardoor hebben minder componenten een veldbusmodule nodig.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: