text.skipToContent text.skipToNavigation

Proefopstelling


In het snel veranderende landschap van industriële automatisering beweegt u graag mee. Stilstaan is geen optie, nieuwe wegen inslaan is een must. Toch kunnen de mogelijke beren op zo’n weg u afschrikken en doen aarzelen. Wilt u zo’n onbetreden pad eerst even testen, dan kunnen wij u helpen met een proefopstelling. We zetten die met u op, leveren en leasen de nodige componenten en zorgen ervoor dat de opstelling gaat draaien. Geloof ons, juist van dergelijke experimenten worden wij enthousiast. Noem het onze bijdrage aan uw bouw-meet-leer-cyclus. Of, nog beter, onze bijdrage aan uw succes!


Waar denkt u aan?

Uw proefopstelling staat er straks niet zomaar. U heeft er al goed over nagedacht en dat willen wij ook doen. Daarom zullen we allereerst vragen naar uw doelstellingen. De keuze van componenten kan zo op uw behoeften worden afgestemd. Het maakt niet uit of er behoefte is aan een opstelling ‘vanaf nul’ of aan het antwoord op een enkele vraag. Zoals: welke besturing sluit het beste aan bij de nieuwe lineaire as?

Zeg ons wat u wil

We zijn er met een proefopstelling heel nadrukkelijk voor uw research & development. In deze fase mag het nog fout gaan. Mogelijk blijkt een eerste proefopstelling de start van heel nieuw concept. Maak snel een belafspraak.en deel uw ideeën met één van onze specialisten.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische Support Desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
lees hier verder
 • NEWS
  15.02.2024
  Siemens - TIA Portal V19
  Siemens heeft de nieuwste versie van het Totally Integrated Automation (TIA) portal, TIA Portal V19, geïntroduceerd. Deze versie biedt intuïtieve motion control en volledige integratie van engineering, besturing en aandrijvingen.
  Lees verder
 • NEWS
  16.08.2023
  Siemens - Introduceert de nieuwe generatie frequentieregelaars
  Met de Sinamics G220 serie breidt Siemens haar portfolio aan frequentieregelaars verder uit. De serie bevat meerdere varianten, er is onder andere een IP55 variant toegevoegd en een Clean Power versie waarbij de harmonischen tot 97 procent gereduceerd kunnen worden zonder externe smoorspoelen. De Sinamics G220 frequentieregelaars positioneren zich als meest high-end en allround binnen het Siemens portfolio. Vele functies en componenten zijn standaard geïntegreerd of kunnen worden toegevoegd via de optiemodules, daardoor zijn de regelaars zeer flexibel en veelzijdig in te zetten. Toevoegingen als een IP55 variant, standaard 3C3 coating, bewaking van ATEX motoren en een encoder-input maken de regelaar geschikt voor uiteenlopende sectoren zoals: offshore, chemie-, olie- en gas, voedingsmiddelen, farmacie en automotive.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: