text.skipToContent text.skipToNavigation

Energy Check


Kostenreductie, minder uitstoot van CO₂: u heeft goede redenen om te besparen op energie. Maar, waar te beginnen? Hoe achterhaalt u bijvoorbeeld waar een installatie de meeste energie verbruikt? Vraag ons om een Energy Check. We meten uw energieverbruik per onderdeel of gebied en leggen onze bevindingen gestructureerd vast. Met het gedetailleerde overzicht dat zo ontstaat, ontdekt u met welke maatregelen u straks optimaal kunt besparen. 


Grip op verbruik

Onze Energy Check omvat:

 • een rapportage met onze bevindingen
 • een beoordeling met geavanceerde meetapparatuur
 • een overzicht van onze meetresultaten 
 • een bespreking van mogelijke verbeterpunten
 • een inschatting vooraf van de benodigde tijd 


Interesse? 

Een Energy Check helpt u ook besparen doordat bijvoorbeeld het blindvermogen van uw installaties kan worden gereduceerd. Hierdoor kan bovendien een mogelijk conflict met uw energieleverancier worden voorkomen. Wilt u meer weten? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische Support Desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
lees hier verder
 • NEWS
  19.09.2023
  Rittal koelaggregaten BlueE+ S
  Het gamma koelaggregaten BlueE+ S is vervolledigd met 4 types koelers met koelvermogens van 300, 500, 780 en 1000 watt, die net als de grotere versies de ingebouwde technologie van de hybridekoeling bevatten. Die combinatie van de heatpipe en invertertechnologie laat toe om tot 75% energie te besparen en zo de CO2-afdruk te verlagen. De heatpipe voert bij lage omgevingstemperaturen en beperkt warmteverlies in de kast de warmte af zonder actief koelcircuit en houdt op deze manier het energieverbruik zeer laag. Wanneer de koelvraag stijgt, wordt het koelcircuit ingeschakeld, met een invertergestuurde regeling. Dit zorgt voor een koelvermogen dat perfect afgestemd is op de koelvraag. Naast het lager energieverbruik, zorgt ook het gebruik van het koelmiddel R-513A voor de verlaging van de CO2-voetafdruk met een GWP (Global Warming Potential) dat ongeveer 56% lager ligt dan bij klassieke koelmiddelen.
  Lees verder
 • NEWS
  24.06.2023
  Danfoss - Energiebesparing bij koele datacenter
  De hoeveelheid gegevens neemt wereldwijd exponentieel toe. Dit betekent dat de markt voor datacenters die deze gegevens verwerken en opslaan, ook sterk groeit.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: