text.skipToContent text.skipToNavigation

Energy Check


Kostenreductie, minder uitstoot van CO₂: u heeft goede redenen om te besparen op energie. Maar, waar te beginnen? Hoe achterhaalt u bijvoorbeeld waar een installatie de meeste energie verbruikt? Vraag ons om een Energy Check. We meten uw energieverbruik per onderdeel of gebied en leggen onze bevindingen gestructureerd vast. Met het gedetailleerde overzicht dat zo ontstaat, ontdekt u met welke maatregelen u straks optimaal kunt besparen. 


Grip op verbruik

Onze Energy Check omvat:

 • een rapportage met onze bevindingen
 • een beoordeling met geavanceerde meetapparatuur
 • een overzicht van onze meetresultaten 
 • een bespreking van mogelijke verbeterpunten
 • een inschatting vooraf van de benodigde tijd 


Interesse? 

Een Energy Check helpt u ook besparen doordat bijvoorbeeld het blindvermogen van uw installaties kan worden gereduceerd. Hierdoor kan bovendien een mogelijk conflict met uw energieleverancier worden voorkomen. Wilt u meer weten? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische Support Desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
lees hier verder
 • NEWS
  12.10.2022
  Rittal lanceert nieuwe reeks slimme koelaggregaten
  Rittal breidt het aanbod uit met de Blue e+ S-Serie. Deze nieuwe koelunits met lagere koelvermogens van 300, 500 en 1.000 watt vullen de Blue e+-familie aan en introduceren nieuwe slimme mogelijkheden en innovatieve energiebesparende functies voor productieprocessen.
  Lees verder
 • NEWS
  07.12.2020
  Siemens Sentron
  Het in de gaten houden van het energieverbruik biedt op tal van niveaus voordelen: Naast kostenbesparingen door een geoptimaliseerd verbruik, zorgt de bewaking van de elektriciteitsnetten en de stroomkwaliteit in infrastructuren en industriële installaties voor een grotere betrouwbaarheid. Tegelijkertijd verhoogt de systematische energiemonitoring het bewustzijn over het werkelijke stroomverbruik en is daarom ook een belangrijke voorwaarde voor meer energie-efficiëntie. Geïntegreerd in open ivd-besturingssystemen zoals MindSphere kunnen deze optimalisatiemogelijkheden nog verder worden vergroot. Met een eenvoudig energiebewakingssysteem maakt u de weg vrij voor regelmatige energieaudits en een operationeel energiemanagementsysteem conform ISO 50001 en ISO 50003.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: