text.skipToContent text.skipToNavigation

itsme Breemes - van harte welkom!


itsme staat voor Industrial Technology and Supply for Mechanical and Electrical. Als onafhankelijk familiebedrijf ondersteunen wij uw succes als technisch distributeur met advies en training van industriële componenten en industriële aandrijf- en besturingstechniek. Dat doen we met 550 medewerkers vanuit 21 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Roemenië en Spanje. Een voorraad van meer dan 20.000 artikelen en een assortiment van bijna 1,5 miljoen artikelen garanderen service op maat.
In België opereren we onder de naam van Breemes en zijn actief als distributeur van elektrotechnische componenten aan industriële eindgebruikers, machinebouwers en technische installateurs. Met een team dat jaren ervaring en praktische kennis biedt, betekent Breemes meer dan de levering van componenten. Naast eigen adviseurs in industriële automatisering, verlichting en connected business, kan Breemes innovatieve en bewezen oplossingen in techniek, logistiek en E-business aanbieden . 
We ondersteunen elke fase van uw proces tot met afgestemde technische trainingen voor uw onderhoudsafdeling. Zo scholen we jaarlijks meer dan 1.500 cursisten. Dat doen we steeds vaker “ in company”, op maat gesneden van uw bedrijf.
 

itsme Breemes - gebundelde kracht!


Een compleet productaanbod, gecombineerd met performante technische expertise. Wij maken de standaard speciaal. Of het nu gaat om single sourcing, technisch advies, internationale ondersteuning, reparaties of spoed interventies. Wij bieden u de kracht van een leidende Europese groep.

itsme Breemes - welkom in het omnichannel tijdperk!


​​​​​​​U kunt vertrouwen op de technische en logistieke kennis en ervaring van onze medewerkers. Zij zorgen voor de juiste informatieverschaffing en dienstverlening op het juiste moment via het juiste  kanaal. Telefonisch, op locatie en via het  web.
Onze Web-portal biedt U hierbij een breed scala aan mogelijkheden aangepast aan de behoeften van de industrie en machinebouw. Natuurlijk kunt u bladeren en winkelen in onze e-catalogus met meer dan 1 miljoen producten. We bieden nog veel meer, van duidelijke overzichten en opvolging van uw bestellingen, leveringen en facturen tot het matchen van productgegevens tot kanban-oplossingen voor selfservice. Hierbij staat U steeds online in verbinding met ons.

itsme | MakingYouSucceed!


Wij geloven dat een waardevolle zakelijke relatie  gebaseerd is op het leveren van duidelijk meetbare voordelen. Daarom willen we helpen uw omzet te verhogen en uw kosten en risico’s te verlagen.
​​​​​

Blijf up to date!

Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de industriële markt. Dat doen we natuurlijk persoonlijk, maar ook digitaal. Neem daarom vandaag nog een abonnement op onze nieuwsbrief TechnoNews onder "My Centers - Abonnementen" of geef uw voorkeuren aan onder "My Centers - Voorkeuren". Dan bieden we u precies die informatie waar uw interesse naar uitgaat (vereist regsitratie).
 • NEWS
  06.11.2023
  3M - Cubitron3
  Al meer dan 40 jaar hebben 3M™ Cubitron™ Performance schuurmaterialen altijd maximale productiviteit opgeleverd, maar nu zijn de beste nog beter geworden! Maak kennis met 3M™ Cubitron™ 3 Performance schuurmaterialen – de volgende generatie geweldige producten. Onze nieuwe productlijn maakt gebruik van baanbrekende ontwikkelingen op het gebied van nauwkeurig gevormde korrels om 3 keer zoveel levensduur en snijsnelheid te leveren als ooit tevoren. Ontdek het verschil van 3M™ Cubitron™ 3 Performance schuurmaterialen en ervaar verbeteringen op elk gebied in uw werkplaats door de productiviteit, veiligheid van de werknemers en duurzaamheid.
  Lees verder
 • NEWS
  30.10.2023
  Rittal - Kabelwartels verhogen ook in extreme omstandigheden de veiligheid
  Het belang van kabelwartels wordt nog wel eens onderschat. Ten onrechte, want ze dragen in heel wat branches wezenlijk bij aan de goede werking van bedrijfsapparatuur. De juiste wartel beschermt elke behuizing tegen vrij bedreigende invloeden van buitenaf, zoals stof en vocht. In extreme omstandigheden zoals arctische kou of tropische hitte zijn het de ‘heavy duty’ kabeldoorvoeren van vernikkeld messing of RVS die het verschil maken. Zelfs basen, zuren en chemicaliën houden ze tegen. Wartels zorgen voor een veilige doorvoer van kabels door panelen van en naar apparaten. Ze kunnen kasten isoleren, voor aarding en trekontlasting zorgen en beschermen tegen elektromagnetische verstoring. Er zijn ook wartels die speciaal zijn gemaakt om zware explosies te doorstaan of om onder water voor afdichting te zorgen.
  Lees verder