text.skipToContent text.skipToNavigation

itsme Breemes - van harte welkom!


itsme staat voor Industrial Technology and Supply for Mechanical and Electrical. Als onafhankelijk familiebedrijf ondersteunen wij uw succes als technisch distributeur met advies en training van industriële componenten en industriële aandrijf- en besturingstechniek. Dat doen we met 550 medewerkers vanuit 21 vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Roemenië en Spanje. Een voorraad van meer dan 20.000 artikelen en een assortiment van bijna 1,5 miljoen artikelen garanderen service op maat.
In België opereren we onder de naam van Breemes en zijn actief als distributeur van elektrotechnische componenten aan industriële eindgebruikers, machinebouwers en technische installateurs. Met een team dat jaren ervaring en praktische kennis biedt, betekent Breemes meer dan de levering van componenten. Naast eigen adviseurs in industriële automatisering, verlichting en connected business, kan Breemes innovatieve en bewezen oplossingen in techniek, logistiek en E-business aanbieden . 
We ondersteunen elke fase van uw proces tot met afgestemde technische trainingen voor uw onderhoudsafdeling. Zo scholen we jaarlijks meer dan 1.500 cursisten. Dat doen we steeds vaker “ in company”, op maat gesneden van uw bedrijf.
 

itsme Breemes - gebundelde kracht!


Een compleet productaanbod, gecombineerd met performante technische expertise. Wij maken de standaard speciaal. Of het nu gaat om single sourcing, technisch advies, internationale ondersteuning, reparaties of spoed interventies. Wij bieden u de kracht van een leidende Europese groep.

itsme Breemes - welkom in het omnichannel tijdperk!


​​​​​​​U kunt vertrouwen op de technische en logistieke kennis en ervaring van onze medewerkers. Zij zorgen voor de juiste informatieverschaffing en dienstverlening op het juiste moment via het juiste  kanaal. Telefonisch, op locatie en via het  web.
Onze Web-portal biedt U hierbij een breed scala aan mogelijkheden aangepast aan de behoeften van de industrie en machinebouw. Natuurlijk kunt u bladeren en winkelen in onze e-catalogus met meer dan 1 miljoen producten. We bieden nog veel meer, van duidelijke overzichten en opvolging van uw bestellingen, leveringen en facturen tot het matchen van productgegevens tot kanban-oplossingen voor selfservice. Hierbij staat U steeds online in verbinding met ons.

itsme | MakingYouSucceed!


Wij geloven dat een waardevolle zakelijke relatie  gebaseerd is op het leveren van duidelijk meetbare voordelen. Daarom willen we helpen uw omzet te verhogen en uw kosten en risico’s te verlagen.
​​​​​

Blijf up to date!

Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen in de industriële markt. Dat doen we natuurlijk persoonlijk, maar ook digitaal. Neem daarom vandaag nog een abonnement op onze nieuwsbrief TechnoNews onder "My Centers - Abonnementen" of geef uw voorkeuren aan onder "My Centers - Voorkeuren". Dan bieden we u precies die informatie waar uw interesse naar uitgaat (vereist regsitratie).
 • NEWS
  12.05.2022
  Yes we can….met Phoenix
  Voor machine- en installatiebouwers die hun producten exporteren naar Noord-Amerika of binnen het geldingsbereik daarvan in het verkeer willen brengen, zijn de daar geldende wetten en voorschriften van toepassing. Een van de belangrijkste vakspecifieke normen naast de NEC is de NFPA 79. De NFPA 79 wordt om de drie jaar, aansluitend op de NEC herzien en neemt daarvan de vernieuwingen over.
  Lees verder
 • NEWS
  06.05.2022
  Heb ik dat voordeel nu laten liggen..?
  Vertrouwde componenten in een nieuwe machine? Vaak kan dat slimmer! Festo’s portfolio ontwikkelt zich jaarlijks met zo’n 700 nieuwe producten. Die innovatiekracht leent zich uitermate goed voor een lagere kostprijs. Met de itsme factory scan helpen we u graag met het vinden van slimme toepassingen die aansluiten bij de huidige aandachtspunten in de machinebouw.
  Lees verder