text.skipToContent text.skipToNavigation

Leveranciersverantwoordelijkheden

Als value-add distributeur gaan wij voor een langdurige, strategische relatie met onze leverancier om ideeën tot leven te brengen en onze klanten te laten slagen. We streven naar perfectie als het gaat om innovatie, operationele excellentie en het continue verbeteren van onze producten, diensten en oplossingen. Hiervoor in de plaats vragen wij dat onze leverancier het zelfde doet met onze kwaliteitsstandaarden en ethiek in gedachten.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Duurzaamheid
We stimuleren en realiseren efficiënt energiegebruik door promotie en zelfgebruik van duurzame producten. We bieden onze klanten oplossingen die een efficiënt energieverbruik stimuleren en die worden ondersteund door een 'groen' product. De sleutelfactoren van dergelijke oplossingen zijn energiezuinige producten en een efficiënt gebruik van onze processen en die van onze klanten.
Lees hier verder
Kwaliteit
Wij zijn itsme: industriële technologie en levering voor mechanisch en elektrisch. Wij zijn een onafhankelijke, technische leverancier van zowel elektrische als mechanische producten, diensten en oplossingen, met een specifieke kracht in motion- en control toepassingen.
Lees hier verder
Over ons
In 2010 nam de internationale itsme-groep itsme: Industrial Technology en Suppply for Mechanical and Electrical de leiding over Breemes. Als gevolg hiervan is het aanbod van technische en logistieke diensten bij Breemes uitgebreid. Bovendien biedt de samenwerking met onze zusterbedrijven in Nederland, Belgiė, Roemeniė: internationaal overeengekomen contractuele overeenkomsten, geavanceerde tech en Spanje onze klanten voordelen zoalsnische oplossingen en het delen van de beste industriėle praktijken.
Lees hier verder
Onderneming
Wij ondersteunen onze klanten met het behalen van succes door de selectie en implementatie van elektrische en mechanische componenten en systemen, diensten en logistiek. Samen met onze technische ondersteuning zorgen we ervoor dat klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.
Lees hier verder