text.skipToContent text.skipToNavigation

Risicoanalyse van Machineveiligheid


Zijn uw machines goed beschermd? Zijn er voldoende bewakers? En ook: hebben de machines voorzieningen voor een noodstop? Na een inspectie in overeenstemming met de machinerichtlijn kunt u het vakje op al deze vragen aanvinken. U kunt uw machines voorzien van een CE-markering, waarmee u voldoet aan de Europese richtlijn. En wat belangrijker is, wat het meest telt: u stelt de veiligheid van de gebruiker centraal.
 

Vraag ons om een rapport

Neem het als vanzelfsprekend aan en vraag ons om een inspectie volgens de machinerichtlijn. We bezoeken u met een gekwalificeerde partner, beoordelen uw machines en controleren of ze aan alle vereisten voldoen. U ontvangt onze bevindingen in een rapport waaruit blijkt dat u werk maakt van machineveiligheid, zoals vereist door Inspectie SZW. U zult ook in ons rapport de vereiste investeringen vinden om te voldoen aan de machinerichtlijn.

 

Wilt u meer weten?

Zorg voor veilig gebruik van uw machines. Informeer naar een inspectie volgens de machinerichtlijn door een van onze gekwalificeerde partners en ontdek de waarde van onze beoordeling en rapport. Neem contact met ons op, u hoort binnen één werkdag van ons.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

NEN 3140 evaluatie
Veiligheid staat voor u voorop. Wat er ook gebeurt. Vraag ons daarom naar een jaarlijkse keuring volgens de norm NEN 3140, bedoeld voor veilig werken met en bij laagspanningsinstallaties. Met de keuring en certificering voldoet u aan de veiligheidseisen zoals de Inspectie SZW die hanteert. Dat biedt zekerheid waar het gaat om uw verantwoordelijkheid, al laat u er vooral mee zien dat een werkomgeving voor u simpelweg zo veilig mogelijk moet zijn.
lees hier verder
Gereedschap inventarisatie en optimalisatie
Hoe geavanceerd een machine in uw werkplaats ook is, hoe zit het met alles eromheen? Is er genoeg licht? Hebben u en uw collega’s alles bij de hand? En niet onbelangrijk: bent u voldoende beschermd? De beste werkomgeving is die waarin het de medewerker aan niets ontbreekt. Dus is het precies dát wat wij u bieden, met onze diensten voor de optimalisatie van uw werkplaats.
lees hier verder
 • NEWS
  17.05.2024
  Eaton - Signaalzuil compact
  Eaton introduceert de meest recente innovatie op gebied van visuele akoestische signalering: de Signaalzuil Compact. Dit eenvoudige product biedt hoge zicht- en hoorbaarheid voor een hele reeks aan toepassingen. De zuil combineert de hoogst beschikbare industriële functionaliteit met kwaliteit en een strak compact design.
  Lees verder
 • NEWS
  18.12.2023
  ABB - EPD24 beveiligingsmodule biedt uitkomst
  Downtime in productieomgevingen is een bron van omzetverlies en zorgt ook voor verstoring die als omvallende dominostenen door het productieproces gaat. Gerichte beveiliging is dan ook een eerste vereiste. De ABB combinatie CP-S.1 voeding en EPD24 beveiligingsmodule biedt uitkomst.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: