text.skipToContent text.skipToNavigation

Risicoanalyse van Machineveiligheid


Zijn uw machines goed beschermd? Zijn er voldoende bewakers? En ook: hebben de machines voorzieningen voor een noodstop? Na een inspectie in overeenstemming met de machinerichtlijn kunt u het vakje op al deze vragen aanvinken. U kunt uw machines voorzien van een CE-markering, waarmee u voldoet aan de Europese richtlijn. En wat belangrijker is, wat het meest telt: u stelt de veiligheid van de gebruiker centraal.
 

Vraag ons om een rapport

Neem het als vanzelfsprekend aan en vraag ons om een inspectie volgens de machinerichtlijn. We bezoeken u met een gekwalificeerde partner, beoordelen uw machines en controleren of ze aan alle vereisten voldoen. U ontvangt onze bevindingen in een rapport waaruit blijkt dat u werk maakt van machineveiligheid, zoals vereist door Inspectie SZW. U zult ook in ons rapport de vereiste investeringen vinden om te voldoen aan de machinerichtlijn.

 

Wilt u meer weten?

Zorg voor veilig gebruik van uw machines. Informeer naar een inspectie volgens de machinerichtlijn door een van onze gekwalificeerde partners en ontdek de waarde van onze beoordeling en rapport. Neem contact met ons op, u hoort binnen één werkdag van ons.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

NEN 3140 evaluatie
Veiligheid staat voor u voorop. Wat er ook gebeurt. Vraag ons daarom naar een jaarlijkse keuring volgens de norm NEN 3140, bedoeld voor veilig werken met en bij laagspanningsinstallaties. Met de keuring en certificering voldoet u aan de veiligheidseisen zoals de Inspectie SZW die hanteert. Dat biedt zekerheid waar het gaat om uw verantwoordelijkheid, al laat u er vooral mee zien dat een werkomgeving voor u simpelweg zo veilig mogelijk moet zijn.
lees hier verder
Gereedschap inventarisatie en optimalisatie
Hoe geavanceerd een machine in uw werkplaats ook is, hoe zit het met alles eromheen? Is er genoeg licht? Hebben u en uw collega’s alles bij de hand? En niet onbelangrijk: bent u voldoende beschermd? De beste werkomgeving is die waarin het de medewerker aan niets ontbreekt. Dus is het precies dát wat wij u bieden, met onze diensten voor de optimalisatie van uw werkplaats.
lees hier verder
 • NEWS
  23.01.2023
  Bedien je van Mitsubishi's panelen voor optimale productieprocessen
  Vooruitgang in technologie verandert de manier waarop bijna elke industrie opereert. Om concurrerend op de markt te blijven, zijn fabrikanten voortdurend op zoek naar de nieuwste en beste innovaties, strategieën en systemen. De toenemende vraag naar IoT oplossingen als toegankelijke informatie op alle niveaus, voorspellend en preventief onderhoud, mobile en cloud solutions, security, naadloze integratie, plug & play etc. zijn vaak duur en complex.
  Lees verder
 • NEWS
  21.10.2022
  Functie-uitbreiding op PLCnext controllers met een left-side safety module van Phoenix
  De SPLC 1000 is ontwikkeld als een speciale veiligheidscontroller die voornamelijk gebruikt wordt in een gedistribueerd veiligheidssysteem. De nieuwe module maakt gebruik van het black channel-principe om te communiceren met andere Profisafe-apparaten. Deze veiligheidscontroller kan naadloos worden geïntegreerd in het open ecosysteem van de PLCnext-Technology.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: