text.skipToContent text.skipToNavigation

Just In Time Levering


U houdt uw voorraad het liefst zo laag mogelijk. Hoe minder projecten u onderhoudt, hoe minder u hoeft uit te geven aan beheer en vierkante meters. In plaats daarvan neemt de efficiency binnen uw logistieke processen toe – en daarmee ook de betrouwbaarheid en kwaliteit richting uw klant. Met just in time leveringen dragen wij graag bij aan dat resultaat. Flexibel en afgestemd op uw organisatie, zodat uw spullen er zijn als u ze nodig heeft.

Gewoon, precies op tijd

Bij just in time leveringen staat de door u gewenste leverdatum centraal. We selecteren per inkooporder onze toeleveranciers, bestellen uw producten en materialen op tijd en zorgen ervoor dat diezelfde onderdelen op het juiste moment bij u zijn. Niet te laat, maar ook zéker niet vroeg. Bovendien houden we met uitvoerige backorder-bewaking voortdurend vinger aan de pols. Is een product niet op tijd leverbaar? Dan informeren we u daar tijdig over en bieden we u snel een alternatief.


Gericht gedeeld

Zoals u onderdelen bestelt per project, zo bewaken wij de bijbehorende processen. We zoeken, vinden, sourcen en kijken mee in uw logistieke systeem, wat ons verantwoordelijk maakt voor beschikbaarheid. Intern maken we een strikte scheiding tussen bestellingen uit voorraad en klantspecifieke bestellingen. Daardoor kunnen we informatie heel gericht met u delen, tot op het niveau van elke bestelregel voor uw project. Dankzij die strikte scheiding voor longtail-processen bieden we zo vroeg mogelijk volop inzicht. We durven te stellen: daarin zijn we uniek.


​​​​​​​Vraag uw gratis intake aan

Wilt u meer weten over just in time leveringen door itsme? Na een gratis telefonisch intake gesprek met één van onze experts heeft u de voordelen en mogelijkheden helder op een rij. Neem contact op voor een afspraak, we bellen u binnen één werkdag.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Sourcing
Ooit zorgde een klein deel van het assortiment bij veel bedrijven voor de meeste omzet. Hoe anders is dat nu, in een tijd waarin het internet ervoor zorgt dat we minder kopen van meer producten. Long tail heeft de toekomst. En daar springen we bij itsme op in, door voor u binnen en buiten ons enorme assortiment juist dat product te vinden waar u naar zocht. Klantspecifiek, via sourcing op maat.
lees hier verder
Kitting
Kitting houdt de vaart erin. Meerdere artikelen komen samen in één kit, genummerd als één artikelnummer en samengesteld zoals u dat wilt. Een kit is dan ook bij uitstek een product op maat.
lees hier verder
  • NEWS
    02.11.2021
    Hoe simpel wil je het hebben
    In het tijdperk van Industrie 4.0 moeten productielijnen niet alleen zeer flexibel zijn, ze moeten ook altijd beschikbaar en kostenefficiënt zijn. Tegelijkertijd moeten ze voldoen aan de nodige veiligheidseisen. Naarmate de eisen die vanuit de markt aan de maakindustrie worden gesteld toenemen, nemen ook de uitdagingen voor machinebouwers toe. De wereld van automatisering verandert. Processen zijn sneller geworden, taken complexer en digitalisering is tegenwoordig een basis vereiste. Alleen een integrale aanpak kan leiden tot blijvende Concurrentievoordeel. Tegenwoordig is de TIA Portal meer dan een engineering framework.
    Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: