text.skipToContent text.skipToNavigation

Netwerkcheck


Industriële netwerken verouderen. Hoe ouder ze worden, hoe groter het risico van storingen en uitvallende netwerkdelen. Denk daarbij aan rood oplichtende lampjes, onverklaarbare bewegingen of dito alarmmeldingen. Hapert uw netwerk en gebruikt u Profibus als veldbus voor de besturing van het productieproces? Informeer dan naar onze Profibus netwerkcheck. Op uw locatie zullen wij het betreffende netwerk langslopen. Met onze apparatuur doen wij een fysieke check en controleren wij verbindingen, connectoren en bekabeling. 


Krijg inzicht

Na onze netwerkcheck ontvangt u een:

- rapportage met onze aanbevelingen
- overzicht van onze meetresultaten
- bespreking van verbeterpunten
- beoordeling van het netwerk met geavanceerde apparatuur
- inschatting van de benodigde tijd


Interesse? 

Met een Profibus netwerkcheck achterhaalt u de oorzaak van een storing in uw industriële netwerk. Daarna kunt u die storing laten oplossen, door ons of door een andere partij. Wilt u meer weten over een Profibus netwerkcheck? Maak een belafspraak met één van onze experts.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Technische Support Desk
Maak kennis met onze Technical Support Desk. Hier werken productspecialisten. Echte techneuten, met diepgaande kennis van leveranciers, industrieën en toepassingen. Ze zijn ervaren, geven onze trainingen en kennen de praktische uitdagingen van machinefabrikanten en industriële eindgebruikers. En naast dat alles: ze zijn er voor u. Klaar om uw vragen te beantwoorden. Of u direct te helpen wanneer de situatie daarom vraagt.
lees hier verder
Training
In de snel veranderende wereld van industriële automatisering houdt u uw kennis graag op peil. Een training of expert-workshop ligt dan voor de hand, al moet het aanbod uiteraard aansluiten bij wat een programmeur of service engineer wil leren. Kies daarom voor lesstof op maat, met één van de ruim 65 trainingen door itsme Industrial Automation. U leert niet zozeer van een trainer, maar vooral van een techneut. Van iemand die uw wereld kent en uitgaat van de praktijk.
lees hier verder
 • NEWS
  15.02.2024
  Siemens - TIA Portal V19
  Siemens heeft de nieuwste versie van het Totally Integrated Automation (TIA) portal, TIA Portal V19, geïntroduceerd. Deze versie biedt intuïtieve motion control en volledige integratie van engineering, besturing en aandrijvingen.
  Lees verder
 • NEWS
  11.09.2023
  Phoenix Contact - mGuard Security-routers
  De nieuwe Gigabit Security-Routers van Phoenix Contact combineren de beproefde mGuard-security-technologie met nieuwe krachtige hardware. Onze Security-Routers worden ingezet om industriële netwerken te beschermen tegen ongeoorloofde toegang of het binnendringen van malware. De nieuwe Security-Routers hebben een verhoogde gegevensdoorvoer van bijna 1000 Mbit/s waardoor ze een hoog beveiligingsniveau creëren zonder snelheidsbeperkingen.
  Lees verder

Deze productgroepen zijn wellicht ook interessant voor u:

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: