text.skipToContent text.skipToNavigation

Branches


itsme Breemes staat voor industriële technologie en levering van elektrische en mechanische producten, diensten en oplossingen. Wij zijn niet alleen uw distributeur van technische waarden, maar wij zorgen er ook voor dat u de juiste producten op maat gemaakt krijgt op het juiste moment voor uw logistieke proces. Ook hebben wij technische kennis en expertise om uw industriële apparatuur te realiseren en onderhouden. In de afgelopen jaren hebben we honderden bedrijven ondersteund om een ​​verscheidenheid aan industriële uitdagingen op te lossen. Hieronder een overzicht van bedrijven die we bedienen:

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Machinebouw
Technische hoogstandjes zijn het, de machines die in Nederland worden gebouwd voor uiteenlopende markten, van verpakkingsmachines tot lasrobotinstallaties tot machines voor de voedingsindustrie. Vaak zijn de bouwers wereldwijd marktleider in hun niche, of toch minstens top-drie-speler. Ooit zijn ze misschien ‘op de hoek’ begonnen, nu dragen aan hun succes steeds meer partijen van buiten een steentje bij. Denk aan de slimme kennispartner, de specialistische dienstverlener en de servicegeoriënteerde technische value add distributeur. Die laatste verzorgt tegenwoordig naast mechanische en elektrotechnische toelevering ook technologie voor industriële automatisering.
Lees hier verder
Industrie
Het gaat om de inhoud, maar ook om de verpakking. Dat geldt zeker in de consumentenmarkt, waar verpakkingen de consument moeten verleiden om het product dat erin zit te kopen – of juist niet, in geval van tabakswaren. Daarbij dienen de omverpakkingen er eveneens goed uit te zien. Want veel producten worden tegenwoordig bijvoorbeeld in de doos \(retail-ready\) op het schap gezet, voor een strakkere presentatie en eenvoudiger vakkenvullen.
Lees hier verder
Modulebouw
Modularisering is het trefwoord in de huidige machine- en installatiebouw. Klantspecifieke engineering en constructie is risicovol, duur en tijdrovend. Machines worden daarom bij voorkeur configure-to-order samengesteld uit standaardmodules die in meerdere varianten beschikbaar zijn, waar nodig aangevuld met specifieke opties. En het hart van elke machine of installatie is tegenwoordig de besturingskast met slimme elektronica en software. De panelen voor die besturingskast worden eveneens zoveel mogelijk uit standaardmodules opgebouwd.
Lees hier verder
Installatie
In de installatiebranche is het alle hens aan dek. Er is een schreeuwend tekort aan vakkrachten terwijl de ophanden zijnde energietransitie juist voor veel extra werk zorgt in de woning- en utiliteitsbouw. Tegelijkertijd gaat het in de industrie nog altijd crescendo. Bedrijven blijven investeren in nieuwbouw en uitbreiding. Niet alleen om hun capaciteit te vergroten, maar ook om fabrieken intelligenter te maken en het energieverbruik omlaag te brengen.
Lees hier verder
Systeemintegratie
In de machinebouw en de industriële automatisering ligt meer dan ooit het zwaartepunt op systeemintegratie. Losse componenten, modules, systemen, apparaten en machines worden geïntegreerd tot complete productielijnen. De technologie is te complex en de reikwijdte van projecten te groot voor één partij om de installatie op alle niveaus onder controle te hebben. Uiteraard is en blijft de systeemintegrator eindverantwoordelijk voor het technisch functioneren van de machine\(lijn\). Ook moet hij de uitvoering van het project bewaken, in termen van kosten, doorlooptijd en kwaliteit.
Lees hier verder