text.skipToContent text.skipToNavigation

Opleiding 

Waarom verhoogt u uw productiviteit niet door middel van training met de juiste balans tussen theorie en praktijk? Onze cursussen omvatten training in zowel nieuwe producten of systemen als in bestaande automatiseringssystemen. Onze trainingen zijn gebaseerd op onze erkende ervaring met de ontwikkeling, inbedrijfstelling en het onderhoud van industriële machines en apparatuur.

We bieden industriële automatiseringstrainingen voor producten en oplossingen van leidende leveranciers zoals ABB, Danfoss, Festo, Pilz, Schneider Electric en Siemens. Bovendien geven we praktische trainingen over machineveiligheid, robotica en elektrotechniek.

Onze praktische en interactieve trainingen worden gegeven in onze trainingscentrum in Zonhoven. En natuurlijk kunnen we ook een plaatselijke training op uw locatie houden.

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

 • NEWS
  18.07.2022
  DEHN veiligheidsmateriaal voor personen en installaties
  Het gamma DEHN Safety Equipment biedt een uitgebreid programma veiligheidsmateriaal aan, zowel voor personen als voor installaties, voor alle werkzaamheden aan elektrische installaties, zowel onder spanning als vrijgeschakeld. Het gamma bevat o.m. PPE, schakelstokken, aard- en kortsluitstelsels, spanningsdetectoren, zekeringsstangen …
  Lees verder
 • NEWS
  12.07.2022
  News - Leuze - Een compleet verhaal: Componenten, service en solutions
  Expertise op dit gebied hebben wij al bewezen: sinds begin jaren 60 van de vorige eeuw bieden wij sensoroplossingen bij vele toepassingen in o.a. logistiek, verpakkingstechniek, machinebouw en mechatronica. Een belangrijke rol is in vele gevallen weggelegd voor veiligheidscomponenten zoals Lichtscherm, inloopbeveiligingen, veiligheid laserscanners, veiligheidsschakelaars, - besturingen en –relais. Actueel bieden we bijvoorbeeld de meest innovatieve laserscanners met bv. Profisafe interface en bewaking van meerdere veiligheidsvelden, eenvoudig parametreebaar en hoge systeembetrouwbaarheid ook in stoffige omgeving!
  Lees verder

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: