text.skipToContent text.skipToNavigation

Opleiding 

Waarom verhoogt u uw productiviteit niet door middel van training met de juiste balans tussen theorie en praktijk? Onze cursussen omvatten training in zowel nieuwe producten of systemen als in bestaande automatiseringssystemen. Onze trainingen zijn gebaseerd op onze erkende ervaring met de ontwikkeling, inbedrijfstelling en het onderhoud van industriële machines en apparatuur.

We bieden industriële automatiseringstrainingen voor producten en oplossingen van leidende leveranciers zoals ABB, Danfoss, Festo, Pilz, Schneider Electric en Siemens. Bovendien geven we praktische trainingen over machineveiligheid, robotica en elektrotechniek.

Onze praktische en interactieve trainingen worden gegeven in onze trainingscentrum in Zonhoven. En natuurlijk kunnen we ook een plaatselijke training op uw locatie houden.
 

Trainingsportaal

Snel en eenvoudig de juiste training uit het aanbod kiezen kan (ook) via ons trainingsportaal. Daar vindt u alle nodige informatie: doel en duur van de training, startdata, kosten, locatie, benodigde vooropleiding, geschikte vervolgopleiding(en), etcetera. Daar kunt u ook maatwerktrainingen samenstellen en plaatsen reserveren voor trainingen die nog niet zijn gepland. 

 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

 • NEWS
  23.01.2023
  Bedien je van Mitsubishi's panelen voor optimale productieprocessen
  Vooruitgang in technologie verandert de manier waarop bijna elke industrie opereert. Om concurrerend op de markt te blijven, zijn fabrikanten voortdurend op zoek naar de nieuwste en beste innovaties, strategieën en systemen. De toenemende vraag naar IoT oplossingen als toegankelijke informatie op alle niveaus, voorspellend en preventief onderhoud, mobile en cloud solutions, security, naadloze integratie, plug & play etc. zijn vaak duur en complex.
  Lees verder
 • NEWS
  21.10.2022
  Functie-uitbreiding op PLCnext controllers met een left-side safety module van Phoenix
  De SPLC 1000 is ontwikkeld als een speciale veiligheidscontroller die voornamelijk gebruikt wordt in een gedistribueerd veiligheidssysteem. De nieuwe module maakt gebruik van het black channel-principe om te communiceren met andere Profisafe-apparaten. Deze veiligheidscontroller kan naadloos worden geïntegreerd in het open ecosysteem van de PLCnext-Technology.
  Lees verder

Ontdek onze competenties, services en oplossingen voor uw succes: