text.skipToContent text.skipToNavigation


​​​​​​​​​​​​​​Geluk bij een ongeluk​​​​​​​​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​De nieuwe onderbrekingsvrije voeding QUINT DC-UPS kan in bestaande industriële netwerken worden geïntegreerd en zorgt dat installaties ook bij een netuitval zonder onderbreking blijven functioneren. Dankzij de geïntegreerde interface voor PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT OF USB is de voeding flexibel en eenvoudig aan het netwerk te koppelen. De voeding is leverbaar met alle netwerktechnologieën in elk van de vier vermogensklassen 5 A, 10 A, 20 A en 40 A.

Het intelligente Battery Management System met IQ-Technology zorgt voor een optimale benutting van de energiebuffer. De technologie voorkomt uitval door de preventieve analyse van bedrijfs- en accustatussen zoals de verwachte resterende levensduur van de energiebuffer (State of Health) en de actuele laadtoestand van de buffer (State of Charge). Dit maakt de planning voor het vervangen van de accu mogelijk aan de hand van de verwachte levensduur in maanden. Door de automatische accuherkenning worden aangesloten accutypen automatisch herkend en de aangepaste laadkarakteristiek maximaliseert de levensduur van de energiebuffer. De krachtige acculader zorgt met wel 5 A dat de energiebuffer zo snel mogelijk weer is opgeladen. Door de hoge accucapaciteiten zijn lange buffertijden mogelijk en dit waarborgt een continue beschikbaarheid van de installatie. 
 

Door de geïntegreerde interfaces is energiemonitoring, functiebewaking, parametrering van de apparaten en het uitschakelen van de installatie op elk moment en locatie-onafhankelijk mogelijk. De bewaking van uitgangsstroom en -spanning alsmede het handmatig in- en uitschakelen van de installatie verhoogt de efficiëntie van systemen. De koudestartfunctie BAT-START start de voeding ook zonder ingangsspanning. Hierdoor zijn de functietest en de inbedrijfstelling zonder netaansluiting mogelijk. Met de SFB-Technology, die gedurende 15 ms het zesvoudige van de nominale stroom levert, worden standaard instal​​​​​​​latieautomaten selectief aangesproken terwijl parallel aangesloten verbruikers blijven functioneren. Met een breedte van 35 tot 47 mm en een hoogte van 130 mm zijn de onderbrekingsvrije voedingen zeer ruimtebesparend in de schakelkast te monteren.​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​
​​​​​​​


​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ 

 
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Pepperl - Fuchs IO-link
Fabrieken, producten en systemen worden meer en meer genetwerkt. Dit was een belangrijke aansporing tot de vastlegging van de Machine-to-Machine communicatienormen. In recente jaren heeft zich alvast één norm op de markt ingeburgerd: OPC UA.
Lees hier verder
Siemens SENTRON 3KD
De SENTRON 3KD lastschakelaars en 3KF zekeringlastscheiders bieden betrouwbare persoonlijke veiligheid en zorgen voor een hoge systeembeschikbaarheid in de industrie, infrastructuur en gebouwen. De nieuwste versies 3KD en 3KF zijn breed inzetbaar en beschikken over innovatieve functionaliteit om problemen en statussen te melden. Kortom, hoog tijd om over te schakelen!
Lees hier verder