text.skipToContent text.skipToNavigation
 

PanelSeT SFN van Schneider Electric is nu beschikbaar! 


De nieuwe generatie vloerstaande behuizingen PanelSeT SFN is de verbeterde versie van de succesvolle Spacial SF. Doordat de accessoires en de bevestigingspunten van de SFN en SF behuizingen gelijk zijn gebleven zijn ze 100% uitwisselbaar en koppelbaar. 

  • Duurzaam: De PanelSeT SFN is gemaakt van 50% gerecycled staal en vervaardigd met duurzame energiebronnen, hierdoor is de CO2-uitstoot met 34% vermindert. Dit kunnen we aantonen met een document, een zogenaamd PEP materiaal paspoort. Documenten als deze komen van pas bij het maken van een duurzaamheidsrapportage conform de regelgeving CSRD. PanelSeT SFN is klaar voor de toekomst en speciaal ontworpen met het oog op de milieuvoorschriften. Het beschikt ook over een milieuvriendelijke verpakking met 80% gerecycled karton en bijna geen plastic. 

  • Robuust & Flexibel: met een nieuw uniek gepatenteerd frameontwerp met een geschroefde structuur is de flexibiliteit gehandhaafd gebleven. De configuratie kun je aanpassen op de beschikbare ruimte. Het is gemakkelijk een deur en een zijpaneel te verwisselen en de deuren kunnen aan elke zijde geplaatst worden. Tevens is het frame net zo sterk of sterker dan een gelaste constructie en bestand tegen een statische belasting tot 1500 kg. Het hijsen van dit gewicht is ook geen probleem. Het zegt voornamelijk iets over de stijfheid van de behuizing om vervorming tegen te gaan. 

  • Efficiënt: Een doordacht systeem zorgt voor installatiegemak en tijdwinst.  


Met de halfgesloten deurscharnieren is verwijdering van een deur zeer eenvoudig geworden, hierdoor kun je zeer snel een deur ombouwen van links- naar rechtsdraaiend of andersom.  

De montage van de montageplaat is sneller en veiliger geworden dankzij een quick-fix beugel, de installatie ervan vergt minder mankracht en kan eenvoudiger door één persoon gedaan worden. 

De bouten van bijvoorbeeld de zijpanelen zijn geborgd zodat je ze niet kunt verliezen. Hierdoor is eenmansmontage mogelijk. 

Dankzij verschillende software tools wordt het ontwerpen van besturingspanelen eenvoudiger. Met SEE electrical kunt je ook ProClima berekeningen voor klimatisering. Met deze software kun je geautomatiseerd bedradingsschema’s en materiaallijsten genereren.  

Zo willen we het leven van onze klanten gemakkelijker maken. 


 
 

Wellicht bent u ook hier in geïnteresseerd:

Siemens SIPLUS
De beschikbaarheid van machines en fabrieken is een basisvereiste voor productiviteit. Om ongeplande uitvaltijden te minimaliseren, is het noodzakelijk om de bronnen of fouten in een vroeg stadium te detecteren. Dit is precies waar de SIPLUS CMS conditiebewakingssystemen van pas komen: ze bewaken continu de conditie van mechanische componenten of uw machines - zelfs in de hele fabriek.
Lees hier verder
Phoenix Contact Axioline
De modulaire proxy Axioline P van Phoenix Contact koppelt PROFIBUS PA-segmenten direct met een PROFINET-netwerk. Het modulair opgebouwde station communiceert via een kopstation met een PROFINET-besturing, bijv. een Distributed Control System. Naar keuze kunnen er maximaal acht PROFIBUS PA-segmenten compact op de afzonderlijke proxy-uitgangen worden aangesloten. Voor de stoorvastheid van de afzonderlijke segmenten staat een bijbehorende schermaansluittechniek ter beschikking.
Lees hier verder
Pepperl - Fuchs IO-link
Fabrieken, producten en systemen worden meer en meer genetwerkt. Dit was een belangrijke aansporing tot de vastlegging van de Machine-to-Machine communicatienormen. In recente jaren heeft zich alvast één norm op de markt ingeburgerd: OPC UA.
Lees hier verder
Siemens SENTRON 3KD
De SENTRON 3KD lastschakelaars en 3KF zekeringlastscheiders bieden betrouwbare persoonlijke veiligheid en zorgen voor een hoge systeembeschikbaarheid in de industrie, infrastructuur en gebouwen. De nieuwste versies 3KD en 3KF zijn breed inzetbaar en beschikken over innovatieve functionaliteit om problemen en statussen te melden. Kortom, hoog tijd om over te schakelen!
Lees hier verder